Oroszlán

A bolygóállásoknak köszönhetően tele leszel jóakarattal és hihetetlen adakozási vággyal, amikor a Neptunusz működésbe lép, a lehetőségek kapui megnyílnak a szemed előtt, és az Univerzum a legjobbakkal kényeztet el téged.

Az Újhold a Bikában hatalmas változásokat hoz az életed más szintjén. A merész, dinamikus és energikus csillagjegyed bátorságot sugall. A mai nap rá fogsz csodálkozni, hogy mekkora erővel is rendelkezel, és hogy mennyire vágysz a változásra, milyen lelkesedéssel és szenvedéllyel akarsz növekedni, fejlődni és arra törekedni, hogy eljuss oda, ahová szeretnél.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Olyan energiabőséggel fogsz rendelkezni, amellyel más jegyek nem igazán tudnak lépést tartani. Amikor a Hold-Neptunusz aktiválásba lép, számíthatsz arra, hogy mindezek a dinamikus tulajdonságok pozitív módon fognak hatni rád. Sokkal több izgalmas élményben lesz részed, új dolgokat fogsz felfedezni, és önmagad legjobb változatává fogsz válni.

Sok szerencsét!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Előző oldal Következő oldal
X
error: Content is protected !!