Az, hogy ez a két tranzit hogyan működik együtt, hogy ilyen szerencsét hozzon nekünk, a Bika erejében rejlik, és abban, hogy képes földelni és központba helyezni minket, míg a Neptunusz ereje megmozgatja a képzeletünket, és olyan helyzetekbe vezet minket, ahol nyugalmat, biztonságot, reményt és szeretetet érzünk.

Szűz

Az Újhold a Bikában alatt egy olyan új energiával kerülsz kapcsolatba, amely igencsak előnyös lesz számodra, de csak akkor, ha fogod tudni kezelni. Ezt az időszakot a vitalitás és a bőség energiája járja át számodra, sokkal erősebb lesz most a vágyad arra, hogy teljesebb életet élhess, hogy minél többet megtapasztalhass.

Ezt már olvastad?
Univerzum üzenete hétvégére mind a 12 csillagjegynek között a Plútó retrogád és a Merkúr az Ikrekben alatt: Hihetetlen lehetőségek!

A belső tűz hajtson, hogy minél jobban ki tud használni ezt a kínálkozó lehetőséget, hogy fejleszd és bővítsd a tudásod. A szerelem most fontos szerepet kap az életedben, és nagy az esélye annak, hogy, ha egyedülálló vagy, akkor most találkozol a lelki társaddal, az igazi szerelemmel.

Ebben az időszakban lesz időd végiggondolni egy komoly cselekvési tervet a karrieredet illetően, felépítheted azt az utat az életben, amelyet biztosan követni szeretnél. Végre megszabadulsz mindazoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálnak, teret adva az újnak.

Sok szerencsét!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!