5 csillagjegy akiknek pozitív és sikeres időszak kezdődik az életében 2022. szeptember 26-án kezdődő Újhold a Mérlegben alatt!

5 csillagjegy akiknek pozitív és sikeres időszak kezdődik az életében 2022. szeptember 26-án kezdődő Újhold a Mérlegben alatt!

A 2022. szeptember 26-i újhold isteni gyógyító energiát hoz az életünkbe, ami segít megtisztítani a lelkünket a múlt mérgező árnyaitól, miközben erőt ad ahhoz, hogy legyen bátorságunk elindulni egy új úton, legnagyobb álmaink beteljesülése felé. Lássuk, milyen hatást gyakorol a Mérlegben lévő Újhold az életünkre, és mik az Univerzum tanácsai erre az időszakra.

Újhold a Mérlegben: Jelentősége és hatása lelkünkre

Ideje elültetni a remény magjait, kinyitni az ajtót az új kezdetek előtt, és összeszedni a bátorságunkat, hogy azt kérjük az Univerzumtól, amit igazán akarunk, a leghőbb vágyainkat is beleértve, mert ez az Újhold aktiválja a Vonzás Törvényét, és segít megvalósítani az álmainkat.

Ezekre a csillagjegyekre különösen nagy hatással lesz az Újhold a Mérlegben:

Kos

A következő hétben egy fontos figyelmeztetésben lesz részed, ami felhívja a figyelmedet arra, hogy mi történik jelenleg az életedben. Amennyiben egy nagyszerű dologgal, eseménnyel találod szembe magad, amiről úgy gondolod, hogy túl jó, hogy igaz legyen, akkor jó ha tudod, hogy az valóban igaz, és valóban meg fog történni veled. Fogadd el a helyzetet, és hallgass a tested, szíved jelzéseire, mert azok mindig megmutatják az irányt az életedben.

X