5 csillagjegy, akiknek az életük szerencsés és pozitív fordulatot vesz 2022. szeptember 10-től kezdődő Telihold a Halakban időszak alatt!

A Telihold a Halak jegyében megnyitja a kaput egy gyógyító energia előtt is, arra késztet, hogy engedjük el a nyomást és igazodjunk saját sorsunk fonalához. Egyes irányok világosabbá válnak, ha a dolgokat az „érzés” és nem feltétlenül a gondolkodás szemszögéből figyelünk meg. Amikor a szívünk ehhez igazodik, minden a helyére kerül majd.

Az elkövetkező időszakban a valóság és álmodozás közötti határvonal gyakran elmosódhat, ami összezavarhat bennünket, ezért jól tesszük, ha a jelen pillanatra koncentrálunk, de azt a beteljesülést és megvilágosodást is kiélvezhetjük, amit az intenzív lelki élet magával hozhat ebben a periódusban.

Oroszlán

Az Univerzum úgy érzi, hogy most a Halakban járó Telihold időszaka alatt egy váratlan változás fog történni az életedben, ami egy hatalmas erőt ad majd neked ahhoz, hogy megvalósítsd a rég dédelgetett terveidet. A Teliholdnak köszönhetően megvilágosodsz, mert egy váratlan lehetőség kopogtat be az ajtódon, ezért az Univerzum arra kér, hogy légy felkészülve rá. Próbálj meg ne ellenállni a változásnak, hiszen pozitív élmények, események fognak bekövetkezni az életedben. Te csak próbáld meg követni a fényt, amit az Univerzum küld neked!