5 csillagjegy, akiknek az életük szerencsés és pozitív fordulatot vesz 2022. november 8-án kezdődő Telihold a Bikában időszak alatt!

5 csillagjegy, akiknek az életük szerencsés és pozitív fordulatot vesz 2022. november 8-án kezdődő Telihold a Bikában időszak alatt!

November 8-án a Bikában bekövetkező teliholdas holdfogyatkozás jelentős asztrológiai esemény. Elérkezett a finálé, amely előrevetíti a napfogyatkozási szezon várva várt végét.

Egyszerűen fogalmazva, ez a Telihold meghozza a romantikus és pénzügyi befektetéseid régóta várt eredményeit. Ennek a teliholdnak a témája egyeseket izgatottá tehet a Vénusz által uralt dolgok, például a szerelem, a pénz és a szépség miatt. Nem kell félni attól, ami jó érzés, és nem kell rossz érzéseket kivetíteni azokra az emberekre, akik az élvezeteknek hódolnak.

Erre a Teliholdra úgy kerül sor, hogy a Vénusz – a Bika uralkodó bolygója – a Skorpió állatövi jegyében tartózkodik, az öröm minden formájának megbecsülése nehezen elérhető. A Vénusz a Skorpióban hátrányban van, ami azt jelenti, hogy a boldogság feldolgozása kicsit tovább tart.

A tiszta boldogság mellett, nagyszerű élmények várnak az alábbi csillagjegyekre:

Bika

Minden lépés, amit a csillagjegyedben járó Telihold alatt teszel, sokkal közelebb visz majd a vágyaid beteljesüléséhez. Ha eddig nehéz volt elhinni, hogy bárkivel történhetnek jó dolgok, most itt az ideje, hogy elhidd. Az Univerzum érzi, hogy most egyensúlyra van szükséged abban, amit csinálsz. Semmit sem tudsz elérni, ha nincs türelmed, és azt akarod, hogy minden a lehető leggyorsabban menjen. A legnagyobb sikerekhez idő kell. Semmi maradandó nem épül másodpercek alatt.

X