5 csillagjegy, akiknek az életük pozitív és szerencsés fordulatot vesz 2023. március 6. – 12. között a Telihold a Szűzben időszak alatt!

5 csillagjegy, akiknek az életük pozitív és szerencsés fordulatot vesz 2023. március 6. – 12. között a Telihold a Szűzben időszak alatt!

Március 7-8: Telihold a Szűzben gyógyító és kiegyensúlyozó energiákat áraszt. Ez az asztrológiai esemény arra késztet bennünket, hogy alaposabban szemügyre vegyük az életünket, azonosítsuk azokat a lényeges problémákat, amelyekkel szembesülünk, és megoldásokat találjunk ezekre.

Ez a telihold az őszinteség, a tisztaság energiáját hordozza, ezért úgy tekintünk önmagunkra, mintha egy tiszta tükörbe néznénk, ami nem engedi, hogy álarcot viseljünk, és nem homályosítja el egyetlen aspektusunkat sem, különösen életünk azon területein, amelyeket nem szívesen vizsgálunk meg.

Ezzel az asztrológiai eseménnyel rendet és tisztaságot teremthetünk az életünkben, legyen szó akár a kapcsolatainkról, akár az életmódunkról. El akarjuk távolítani az életünkből mindazokat az embereket és mindazokat a dolgokat, akik, vagy amik megfojtanak, vagy egy helyben tartanak, és nem engedik, hogy fejlődjünk.

A Telihold mellett van még egy különösen fontos asztrológiai esemény ezen a héten, mégpedig a Szaturnusz belépése a Halak jegyébe.

A Szaturnusz közvetlen és különösen erős hatással bír ránk, olyan, mint egy tanár, aki arra ösztönöz bennünket, hogy kamatoztassuk az értékeinket, és kezdjük el követni az álmainkat. Ez a bolygó most sokféle élményt és különösen életleckéket hoz, ami kimozdít minket a komfortzónánkból, és bizonyos korlátok leküzdésére késztet bennünket.

Egyes asztrológusok a Szaturnusz belépését a Halak jegyébe 2023 egyik legfontosabb asztrológiai eseményének tartják, a Plútó Vízöntőbe való belépése mellett.

Lássuk az 5 csillagjegyet akiknek ez az időszak kedvez!

Bika

A Szűzben járó Telihold időszaka alatt egy váratlan változás fog történni az életedben, ami egy hatalmas erőt ad majd neked ahhoz, hogy megvalósítsd a rég dédelgetett terveidet. A Teliholdnak köszönhetően megvilágosodsz, mert egy váratlan lehetőség kopogtat be az ajtódon, ezért az Univerzum arra kér, hogy légy felkészülve rá. Próbálj meg ne ellenállni a változásnak, hiszen pozitív élmények, események fognak bekövetkezni az életedben. Te csak próbáld meg követni a fényt, amit az Univerzum küld neked! Sok szerencsét!