5 csillagjegy, akiknek az életük pozitív és szerencsés fordulatot vesz 2023. április 5-től kezdődő Telihold a Mérlegben időszak alatt!

Erő, bátorság, magabiztosság és siker jellemzi az előttünk álló időszakot. Isteni energia oltalma alatt állunk, megszabadulunk a gyötrelmektől, és könnyen legyőzzük az akadályokat.

A mostani Telihold közvetlenül kapcsolódik az Univerzum csodáihoz, a pozitív érzelmek, a boldogság, a felerősödő intuíció, a titokzatosság és a boldogság időszaka következik.

Felerősíti életünkben a szépség iránti vágyat, éppen ezért egy kicsit rózsaszínben fogjuk látni a világot. Csak arra koncentrálunk, ami igazán fontos, sokkal nyugodtabbak, lazábbak és optimistábbak leszünk. Érezzük az Univerzum rezgését, teljes mértékben tudatában vagyunk, hogy a legnagyobb nehézség közepette sem vagyunk egyedül.

Ezt már olvastad?
Siker, pozitív időszak és anyagi bőség vár erre a 4 szerencsés csillagjegyre a 2023. június 10-én kezdődő Hold - Uránusz konjunkció alatt!

Rák

A Mérlegben járó Telihold alatt szorítsd össze a fogad, és valósítsd meg az álmaidat! Ne várd azt, hogy mások megerősítsenek ebben, bízz saját magadban és a megérzéseidben. Az Univerzum azt kéri tőled, hogy most légy türelmesebb, mert a munkád gyümölcse hamarosan be fog érni és minden csodálatosan alakul az életedben! Légy kitartó!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!