4 csillagjegy, akire a december 21-i napforduló energiája nagy hatással lesz!

4 csillagjegy, akire a december 21-i napforduló energiája nagy hatással lesz!

December 21-én lesz az idei téli napforduló, más néven a tél közepe. Csillagászatilag ez azt a különleges időszakot jelenti, amikor nappal a legrövidebb a fényidő, az éjszaka pedig a leghosszabb az évben. Más szóval december 21-én lesz 2022 legrövidebb napja és leghosszabb éjszakája.

Spirituális és asztrológiai szempontból a téli napforduló egy különlegesen vibráló nap, amikor jobban összekapcsolódhatunk a minket körülvevő energiákkal és környezettel, egy tökéletes nap, amikor elmerülhetünk lényünk mélyére, saját igazságunkba, hogy jól érezzük magunkat a fényeinkkel és árnyékainkkal, a bennünk lakozó sötétséggel és fénnyel, hogy végül a fény, a melegség, a kiegyensúlyozottság, a remény és a szeretet győzedelmeskedhessen.

A téli napforduló alkalmával a Nap a Bak jegyébe lép át, mely egy két lábbal a földön járó, felelősségteljes és pragmatikus jegy. A kettőjük egyesüléséből felszabaduló energiák bár minden csillagjegyre hatással lesznek, mégis van néhány közülük, akik a leginkább érzik majd ezeket a kozmikus energiaváltozásokat.

X