4 csillagjegy, akiknek a szerelmi kapcsolatai javulnak 2022. december 26. – 2023. január 1. között!

4 csillagjegy, akiknek a szerelmi kapcsolatai javulnak 2022. december 26. – 2023. január 1. között!

1. Mérleg

Hihetetlen hét kezdődik számodra, mivel a Kos, a Bika és a Bak bolygók aktivitása mind pozitív fejleményekhez vezet az életed szívében. A Kos a romantikus szektort képviselő, poláris jegyed, míg a Bika az intimitást és az átalakulást szimbolizálja.

Ezen a héten, amikor az Északi Csomópont a Bika jegyében a Kosban lévő Chironnal együttáll, ez jelentős gyógyulást hoz, amely valamilyen sorsdöntő eseményt vagy döntést nyit meg. Az északi csomópont az asztrológiában azt a sorsot képviseli, amelybe beleköltözöl.

A sorsod azonban csak akkor tárul fel, ha már megtanultad a nagy leckéket, amelyek általában karmikus természetűek. Itt jön a képbe a Chiron, a sebesült gyógyító, mivel ez az aszteroida segít neked a belső munkában és a reflexióban, hogy meggyógyítsd azokat a sérült részeidet, amelyek a trauma vagy a hiány ciklusaiban tartottak téged. Most, hogy a Chiron és az Északi Csomópont együtt mozognak a helyükre, valami végre a helyére kattan, és lehetővé teszi számodra, hogy a számodra szánt dolgok felé lépj, ahelyett, hogy eltávolodnál tőlük.

A Kosban járó első negyed Hold a múlt heti Bak újhold során kitűzött szándékaiddal kapcsolatos döntésekről és cselekvésekről szól, így az energia itt felerősödik. Ezt a katalizátoros hetet tetézi, hogy a Merkúr a Bakban retrográdba fordul, ami aktivizálja az otthoni és családi életedet. Ezen a héten nagy beszélgetésekre és változásokra kerülhet sor, de minden arról szól, hogy nagyobb teret teremtsünk a szeretetnek.

X