3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023. április 23-án a Hold-Vénusz konjunkció alatt!

Ezen a napon, 2023. április 23-án azonban a többségünknek semmi köze nem lesz a negativitáshoz, mivel nem leszünk képesek figyelmen kívül hagyni a jó hangulatot, amely egész nap követ minket. Ez a nap tökéletes arra, hogy elérjük azt, akit szeretünk, és megmutassuk neki, hogy milyen fából faragtak minket.

A Hold és a Vénusz együttállása alatt az egyik dolog, ami miatt a legelégedettebbnek érezzük magunkat, hogy nem kérdőjelezünk meg semmit. Örömmel fogadjuk el, amink van; nem keressük meg a módját, hogy valami rosszat találjunk a szeretteinkről, és semmiben sem vagyunk bizalmatlanok.

Egyszerűen csak boldogok vagyunk, hogy szerelmesek vagyunk és magunkhoz öleljük a romantikát, ez a maximum lelkiállapot. Ez van, élvezzétek ki ezt a napot, és annak a három csillagjegynek, akik talán a végén még a legjobban bevállalják, sok szerencsét, mert 2023. április 23-a emlékezetesen édes lehet.

1. Ikrek

Ennek a tranzitnak, a Hold és a Vénusz konjunkciójának egyik „szórakoztatóbb” aspektusa, hogy ma látványosan vonzónak fogod érezni magad. Hűha! Mindannyian szeretjük az ilyen napokat, és több mint valószínű, hogy mindannyiunknak jól jönne egy ilyen nap, hogy feldobja az önbizalmunkat.

Április 23-án a Hold Vénusz konjunkciója idején a tükörben megnézheted magad, és fülig érő szájjal mosolyoghatsz, mert „Ki az a szépség a tükörben?”. Te vagy az, Ikrek, és amíg ilyen jól érzed magad a bőrödben, könnyen meg tudod majd osztani a jó hangulatot az életedben lévő emberekkel.

A romantikus partnered például észre fogja venni ezt a ” csinos” kisugárzást, ami belőled árad, és bőségesen fog bókolni neked. Ami még jobb, hogy ma a belső szépséged áll a reflektorfényben. Egy sztár vagy, drágám. Menj, mutasd meg magad!

X