3 csillagjegy, akiknek szerencséből, szerelemből és sikerekből nem lesz hiányuk a Vízöntőben lévő Hold idején!

3 csillagjegy, akiknek szerencséből, szerelemből és sikerekből nem lesz hiányuk a Vízöntőben lévő Hold idején!

Tegnap a retrográd Mars az Ikrek jegyében pozitívan egyesült a Szaturnusszal a Vízöntőben, ami lehetőséget ad arra, hogy motiváltnak érezd magad és mindenáron aktívan dolgozz a szenvedélyeidért.

Ez az energia ma is átjár, csakhogy a Hold most a Vízöntőben áll, ami mindennek egy kis pluszt ad.

A Hold az érzelmi énedet és azokat az érzéseket uralja, amelyeket a számodra legfontosabb dolgokkal kapcsolatban érzel.

Ez a legigazibb része önmagadnak, és gyakran pontosan ezt jelenti az, hogy a szívedet követed; mert ehhez a Holdat is követned kell.

Attól függően, hogy a Hold melyik jegyben áll, másképp fogod érezni az érzelmeidet, és ma a Vízöntőben az eredetiség és a függetlenség elfogadására ösztönöz, mivel kezded megérteni, hogy csak te tudod, mi az igazságod.

A múlt héten a Nyilasban járó újhold és a bőség bolygójának, a Jupiternek a Halak jegyében történő egyenesbe fordulása után az energia intenzív, mintha arra ösztönözne, hogy ne üljetek tovább az álmaitok felett.

Volt egy rövid szünet, amíg megengedték, hogy összeszedjétek a gondolataitokat, feldolgozzátok a terveiteket, és élvezzétek a barátokkal és a családdal töltött időt, tegnap azonban ez kezdett alábbhagyni, mivel arra ösztönöztek benneteket, hogy új és izgalmas utakon haladjatok előre!

1. Ikrek

Hihetetlen nap a mai számodra, hiszen az asztrológiai energia segít abban, hogy hiteles és felszabadító lépéseket tegyél a romantikus kapcsolatodban. Ez erősen magában foglal némi szerencsés isteni időzítést, amitől úgy fogod érezni, hogy az univerzum rád mosolyog.

Volt egy korlátozásokkal teli időszak, mivel képtelen vagy nagy döntéseket hozni a romantikus életedben, mivel a Mars retrográd jelenleg a csillagjegyedben tartózkodik, ami miatt a szokásosnál is jobban megkérdőjelezed magad.

Ma azonban, amikor az égbolt aktiválja a Vízöntőhöz és a Nyilashoz kapcsolódó témákat, szó szerint olyan pillanatokat fogsz teremteni, amelyek valóban elhitetik veled, hogy mégiscsak szerencsés vagy a szerelemben.

X