3 csillagjegy, akiknek a szerelemben 11.20.-11.27. között szerencséből és sikerből nem lesz hiányuk a Merkúr a Nyilasban idején!

3 csillagjegy, akiknek a szerelemben 11.20.-11.27. között szerencséből és sikerből nem lesz hiányuk a Merkúr a Nyilasban idején!

A Nyilasban lévő Merkúr arra ösztönöz bennünket, hogy őszintén beszéljünk az érzéseinkről. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk minden álarctól, és megmutassuk a sebezhetőségeinket. Ez ijesztő érzés lehet, de a Nyilas energiája segít megtalálni a szükséges bátorságot ahhoz, hogy megnyissuk a szívünket.

Ez az a pillanat, amikor hagynunk kell a lelkünknek, hogy befogadja az Univerzum energiáit, isteni erejét, és fényesen ragyogjon.

Ebben az időszakban rámosolyog a szerencse a világ szerelmeseire, hiszen november 22-én kezdődik a Nyilas Nap szezon és az ugyanezen a napon érkező Jupiter. Olyan, mintha az ég megnyílna előttünk, és azt mondaná, hogy becsüljük meg, amink van, mert minden olyan csodálatos.

Ami a Vénusz tranzitokat illeti, ezen a héten a Merkúr a Vénusszal és a Hold a Vénusszal áll konjunkcióban.

Ikrek

Ezen a héten felszínre tör a tehetséged a bonyolult gondolatok közlésében, Ikrek, és már a gondolat is boldoggá tesz, hogy kimondhatod, amit gondolsz, és valaki megérti. Így néz ki számodra az egész hét; olyan, mintha vörös szőnyeges kezelést kaptál volna, és minden szavakban és tettekben megnyilvánuló erőfeszítésedet pozitívan fogadják.

Te és az a személy, akivel romantikus kapcsolatban állsz, ezen a héten mosolyogni fogtok, méghozzá úgy, hogy azt sugallja, csak ti ketten tudjátok, mi folyik itt.

Imádod ezt az érzést, és ezen a héten bőven megtapasztalhatod, hiszen a hét eseményei miatt sok titkos mosolyt fogtok megosztani a pároddal. Egymáshoz tartoztok, és a körülöttetek lévő kedves Nyilas-energiával ez nem is lesz baj. Az, hogy hátradőlhettek, lazíthattok, és egyszerűen csak szerethetitek azt, akivel együtt vagytok, pontosan az, aminek ezen a héten örülni fogtok.

X