Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben a Nap – Kos szezonban, 2022. március 20-tól kezdődően!

A Kos szerencsét hoz a szerelemben, ahogyan szerencsét hoz szinte minden másban is, amit megtapasztalunk ezért ha koncentrálunk, akkor megfelelően tudjuk használni ezt az energiát. Ha ez sikerül, akkor a szerelmi szerencsénk exponenciálisan nőhet, ha nyitunk a Kos által hozott tulajdonságok felé, mint például a lelkesedés, a kedvesség, a nagylelkűség és a kreativitás. Azoknak a szerelmeseknek, akik mély és pozitív élményeket szeretnének megosztani egymással, ez az időszak a megfelelő.

Lássuk azt a 3 csillagjegyet akiknek a szerelmi élete már nagyon várta, hogy a Nap a Kos jegyébe lépjen:

Oroszlán:

A Nap, amely az Oroszlán “bolygója”, felerősíti az életedben a szerelem, az érzelmek, a szenvedélyek, a boldogság erős vágyát!
Eljött az idő, hogy őszinte és érett beszélgetést folytass a pároddal! Tárd ki a lelked legmélyebb érzéseit és beszélj vele azokról a dolgokról, melyek nagyon fontosak neked ahhoz, hogy valóban boldog lehess. Ne felejtsd el, hogy nem tud olvasni a gondolataidban! A következő időszakban felerősödnek a pozitív érzések és történések, úgy fogod érezni magad, hogy hihetetlenül boldog vagy. Sikerül rájönnöd, hogy mennyire mázlista is vagy a szerelemben, hiszen a párod teljes mértékben kiáll melletted, és odafigyel rád. A szerelem hihetetlen erővel rendelkezik, add át magad ennek a csodálatos érzésnek. Ha egyedülálló vagy a csillagok szerencsét hoznak, ami az ismerkedést illeti könnyen meglehet, hogy a következő időszakban megtalálod a lelki társadat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!