3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben 2023. február 12. – 18. között a Hold trigon Vénusz alatt!

3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben 2023. február 12. – 18. között a Hold trigon Vénusz alatt!

Lássuk csak, mi történhet ezen a héten, ami szerencsét hozhat a szerelemben? Lehet, hogy… Valentin-nap? Ó, igen, előfordulhat!

És bár az évek során sokan szembefordultak a Valentin-nappal, mert azt hiszik, hogy ez egy erőltetett „ünnep”, amelynek célja, hogy arra ösztönözzön minket, hogy pénzt költsünk és ajándékokat várjunk, az a furcsa, hogy az emberek még mindig elmennek rá. És miért is ne? Miért ne lehetne egy olyan nap, amelyet egyszerűen a szeretet és a szeretet ajándékainak megosztása céljából hoztak létre?

A Valentin-napi felhajtáson kívül van még néhány más aktívan „szerelmes” tranzitunk is, amelyek a szeretteink karjaiba löknek majd minket. Ne becsüljük alá a Hold trigon Vénusz erejét, amely rögtön a hét elején indít minket.

Nem sokkal később a Hold a Nyilas jegyébe lép, ami ránk fogja ragasztani azt a gondolatot, hogy a szerelmünk tartós lesz. Később a héten a Vénusz és a Neptunusz együttállása csatlakozik hozzánk, ami a szerelmi életünket a „mókás és kedves”-ből a „vad és intim”-be helyezi át.

Ezen a héten sem fogunk csalódni, és bár minden csillagjegynek lehetősége van megtapasztalni az áradó szerelmet, három olyan csillagjegy lesz, amelyik igazán komolyan veszi ezt a szerelmi dolgot.

Alig várjuk, hogy elengedjük magunkat a szeretteinkkel, hogy igazán megérthessük, mit is jelent valójában a romantika. Mivel a Nap a Halak jegyében zárja a hetet, a szívünk mélyén tudhatjuk, hogy bármi is következik, az jó lesz, és tele lesz szeretettel.

Bika

Minden nap potenciálisan Valentin-nap számodra és a párod számára, de ha kaptok egy ürügyet, hogy még többet csináljatok belőle, akkor abszolút belevágtok, méghozzá élvezettel.

Nem érdekel, mit gondol mindenki a Valentin-napról, hiszen az ünnep hangulata mintha az egész hetet átvenné.

Az univerzum ezen a héten a te oldaladon áll, és bár mindig van sok-sok tennivaló, aminek semmi köze a szerelemhez és a romantikához, a fő fókuszod mindenekelőtt azon lesz, hogy mennyi időt tölthetsz a szerelmeddel, és hogy a körülötted lévő világ látszólag lekicsinyli magát azzal, hogy nem viszi túlzásba.
Ami a legfontosabb, az maga a szerelem, és az itt van, valódi és tartós.