3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben 2023. április 11-én a Vénusz az Ikrekben tranzit alatt!

3 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben 2023. április 11-én a Vénusz az Ikrekben tranzit alatt!

A Vénusz az Ikrekben tartózkodása alatt szeretnénk mérlegelni a lehetőségeinket. Mégis, a végén mindenképpen a szívünkre hallgatunk, és ebben az időszakban a szívünk a próbálkozással, a jobb szerelmi élet érdekében tett erőfeszítésekkel és azzal, hogy mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban együtt tudjunk élni a romantikus partnerünkkel.

1. Kos

Április van, és úgy érzed, gyökeres változtatásokra van szükséged az életedben. Nem tehetsz róla, de úgy érzed, mintha az idő túl gyorsan haladna, és április 11-én talán szükséged lesz arra, hogy valamit leszögezz, hogy érezd a stabilitás érzését. Ebben az időszakban megvizsgálod a kapcsolataidat, és megkérdezed magadtól, hogy ez az a személy, akivel együtt szeretnél lenni, és az igazság úgy fog felszínre törni, mint egy csapás az arcodba, és felkiált: Igen, ő az igazi!

Furcsa, ahogy ez működik, de elkerülhetetlen is egy olyan tranzit során, mint a Vénusz az Ikrekben, amely rávilágít minden érzésedre, legyen az rossz vagy jó. A rosszról úgy fogsz dönteni, hogy nem „elég rossz” ahhoz, hogy kidobd az ablakon, a jó viszont annyira jó lehet, hogy minden erőfeszítésed megéri az időt és energiát, amit beleteszel. Szerencsésnek fogod érezni magad, hogy a Vénusz az Ikrekben járása alatt melletted van az illető, és folytatjátok a kapcsolatotokat.