A Bika újhold idején a kedvesség oldalára állunk, mert választási lehetőséget kapunk. Ez a következőképpen működik: a szerelmi életünket illetően az lesz a benyomásunk, hogy választanunk kell – maradunk vagy elmegyünk? Bár ez keményen vagy abszolútnak hangzik, mégis valóságos. Lehet, hogy nagyon-nagyon szeretjük a partnerünket, de valóban hajlandóak vagyunk-e vele maradni?

Tényleg elkötelezettek vagyunk a kapcsolataink iránt, és ha lehetőséget kapnánk a kilépésre… vajon megtennénk-e? A mai nap felveti ezt a lehetőséget, és három szerencsés csillagjegy számára a válasz a “maradj” lesz. Ehhez bátorság kell, és ezt mindannyian tudjuk.

Egy dolog azt mondani, hogy szerelmes vagy, és hogy ott leszel annak, akit szeretsz, és egy teljesen más dolog, hogy valóban elkötelezed magad mellette, és meg is teszed.

Ezért május 19-én, a Bika újhold idején boldogan és fenntartások nélkül vállaljuk ezt az elkötelezettséget. Az élet azért van, hogy éljünk, és ha boldogan akarjuk élni, úgy érezzük, hogy komolyan bele kell építenünk a szerelmet. Itt az ideje, hogy ezt kinyilvánítsuk: Együtt vagyunk ebben a dologban. Benne vagyunk, hogy nyerjünk.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akikre rátalál a szerelem a Halakban lévő negyedhold idején, 2023. június 10 - 11. között!

1. Bika

Május 19-én, a Bika újhold idején nulla gátlásod lesz, hogy mindent kockára tegyél a szerelmedért. Mindig is egy felfokozott, szuper szenvedélyes ember voltál, és ha arról van szó, akivel most kapcsolatban vagy, akkor nem mozdulsz; ott vagy az egész idő alatt, és ha valaki úgy dönt, hogy kétségbe von ebben, például egy családtagod, akkor azt mondod neki, hogy menjen a fenébe.

Nem érdekel, ki áll az utadba; ha szeretsz valakit, akkor ennyi. Te döntesz, és ha ezen a napon meg akarsz házasodni, vagy együtt akarsz élni azzal a személlyel, akkor nem vagy nyitott a véleményekre vagy tanácsokra. Elég neked a tanácsokból, és mivel a mai nap több mint valószínű, hogy olyan helyzetbe kerülsz, ahol valaki mégis azt mondja neked, hogy “mindent rosszul csinálsz”, boldogan fogod kinevetni. Nem aggódsz!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!