2023 márciusa varázslatos időszak lehet – az 1-es szám vibrációjával aktiválódnak a változás és az új kezdetek energiái

2023 márciusa varázslatos időszak lehet – az 1-es szám vibrációjával aktiválódnak a változás és az új kezdetek energiái

Ha eddig arra vártál, hogy jó dolgok történjenek az életedben, vagy egyszerűen csak kicsit felgyorsuljanak az események, esetleg bekövetkezzenek bizonyos változások, akkor az idei március kellemes meglepetéseket tartogathat a számodra. 2023 márciusa számmisztikai szempontból rendkívül fontos hónap, mert az 1-es szám rezgései jellemzik, ami egy új numerológiai és energetikai ciklust nyit meg.

Ráadásul a március beköszöntével véget ér a tél (lezárul egy fejezet), és a tavasz lehetőségekkel, reménnyel és varázslattal telve érkezik.

Úgy tűnik, hogy 2023 márciusának numerológiai energiája a kreatív, teremtő erő hullámát hozza magával, és minden, amit ebben a hónapban teszünk, hosszú távú hatással lehet az életünkre, ezért cselekedjünk úgy, hogy az a javunkra váljon.

Lehet, hogy új projektbe kezdünk, felkészülünk valamilyen új eseményre az életünkben, rendkívüli szellemi tisztasággal vagy intuícióval látjuk életünk bizonyos aspektusait, esetleg spirituális ébredést tapasztalunk, új kapcsolatba kezdünk, vagy felfrissítjük a párunkkal való kapcsolatunkat. Önvizsgálatot tarthatunk, és elindulhatunk a gyógyulás vagy akár a siker útján, erőteljes pillanatokat élhetünk át mind belső, mind külső szempontból, amelyek közelebb vihetnek bennünket ahhoz, amire vágyunk, vagy amire szükségünk van a fejlődéshez.

X