2023 Májusi horoszkóp: Végre egy fantasztikus hónapnak nézünk elébe!

Soroljunk fel néhányat azok közül a jelentőségteljes átvonulások közül, amelyekkel az év ötödik hónapjában dolgozunk majd. A hónapot a Merkúrban járó Nappal kezdjük, ami kiválóan indítja majd minden kommunikációs törekvésünket. Röviddel ezután a Bika jegyében a Nap az Ikrekbe lépve, a Vénusz a Neptunusz négyzetében, és a merész Bika jegyében álló Telihold alatt fogunk suhanni. A Vénusz a Jupiterrel fog együttállni, ami csodát tehet a szerelmi életünkkel.

A Vénusz tovább halad a Rák jegyében, és a hónap további részében a Jupiter a Plútó négyzetében, a Merkúr a Szaturnusz áll együtt, a Mars pedig az Oroszlánban jár. Május harmadik hete érzelmileg, hogy úgy fogalmazzunk, nagyot fog szólni.

Ez egy hosszú hónap, és nagy részét a Bika szezonban töltjük, ami bizonyos értelemben a mentőövünk. A hónap második szakasza felé a Mars és a Plútó együttállása, valamint a Mars és a Csomópont négyszöge alatt nehéz időket fogunk átélni. Az Ikrek szezon 21-én érkezik, és szerencsére a Merkúr egy hónapos retrográd szezon után egyenesbe kerül.

Kos

Fontos dátumok a Kos számára: 3, 5, 10, 19, 20, 28

Kemény hírek érhetnek téged rögtön a hónap elején, de éppen ezek a hírek lesznek azok, amelyek pozitív cselekvésre sarkallnak.

Májusban megállíthatatlan vagy, és az elszántságod, hogy helyesen cselekedj, annyira a helyén lesz, hogy képtelen leszel kudarcot vallani, nem fogod hagyni magad.

Ebben a hónapban az eszedre és a döntéseidre támaszkodhatsz, Kos; bízz a megérzéseidben, és tedd azt, amiben hiszel, hogy az a helyes.

Bika

Fontos dátumok a Bika számára: 4, 5, 10, 13, 26

Ez a hónap meghozza számodra az igazságot, méghozzá éppen jókor.

Már régóta szükséged van egy válaszra, és úgy fogod találni, hogy nem csak megkapod a választ, de ez a válasz tetszeni fog neked, és inspirálni fog a hónap hátralévő részében.

A szerelmi életed is csodálatosnak tűnik.

Csak így tovább, maradj hű önmagadhoz.

Ikrek

Fontos dátumok az Ikrek számára: 1., 12., 13., 19., 21.

Ha az életed a szokásos módon zajlik, akkor egy dologban bízhatsz: az üzleti érzéked ebben a hónapban a helyén van, Ikrek.

Ez egy remek hónap arra, hogy új projektbe kezdj, és közben bepiszkold a kezed.

Kapsz egy lehetőséget, és azonnal megragadod. A május akciót és aktivitást hoz neked.

A társasági életed bővülni fog, és sok kreatív projektben veszel részt.