2023. Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál – Most megtanulunk igazán élni!

2023. Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál – Most megtanulunk igazán élni!

Az univerzum nem ismer határokat, amikor a sebesült lelkek gyógyításáról van szó. A varázslatos 111-es portál január 11-én nyílik meg, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni. Most megtanulunk igazán élni.

2023 első napjaiban, egy új fejezet kezdetén olyan pozitív energiák keringenek az Univerzumban, amiket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni. Most mindenki igyekszik rendet tenni az életében, listát készít az álmairól és a terveiről, és készen áll egy új fejezetre.

Január 11-e egy varázslatos nap, amely nemcsak az 1-es szám energiájával töltődik fel, hanem a 111-es szám isteni energiájával is. Lehetséges, hogy ez lesz a legszerencsésebb napunk ebben a hónapban.

A 111 egy mágikus portál megnyitását jelenti, amely közelebb visz minket az Univerzumhoz. Pontosan ott tartunk az életben, ahol lennünk kell és az, ami most történik majd, a sorsunk részét képezi.
A 111-es szám ereje a numerológiában

A numerológiában az 1-es szám magas, rendkívül erős rezgéssel rendelkezik. Gondolj arra, milyen érzés lenne, ha mindig az első helyen lennél – ez az a fajta energia, amit ez a szám jelent.

Az 1-es szám az új kezdetek rezgését rejti magában. Bátorságot és cselekvést jelképez a célok elérése érdekében. A mindennapi életben is egy kiindulópontot jelöl, hiszen minden hónap és sok számsor is ezzel a számmal kezdődik.

Az 1-es szám a következő témák rezgéseit tartalmazza: karma, stabilitás, erő és akarat, szabadság, végtelen bőség, bölcsesség, szeretet, egyensúly, intuíció és önvizsgálat.

A 111 az 1-es hármas energiája, és minden álmod megnyilvánulásának jele. Ez egyben a spirituális ébredés jele és az Univerzum üzenete, hogy jó úton jársz. Ha gyakran látod a 111-es számot, gondolj arra, hogy az isteni energia a te oldaladon áll, és vezet, irányít, támogat azon az úton, amelyen haladsz. Összhangban vagy a céloddal.