2022 őszén két csillagjegy igazán szerencsés lesz a szerelemben!

Eljött a te időd, most végre úgy érzed, hogy az életed eddigi nehézségei miatt kárpótol az Univerzum. Ha a következő két csillagjegyhez tartozol, nemsokára csodálatos meglepetésben lesz részed a szerelemben.

Bika

Abban a pillanatban, amikor levetkőzöd az előítéleteidet, a múlt traumáit, képes leszel elszakadni a múlt árnyékaitól és továbblépni. Nyisd ki a szíved, és adj teret a szeretet új lehetőségeinek. Légy figyelmes, hiszen ezek akkor tűnnek fel, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Várj türelmesen, a dolgokat, embereket és érzéseket nem lehet rákényszeríteni, hogy abba az irányba menjenek, ahogyan te szeretnéd.

Ismerkedj új emberekkel, adj esélyt a találkozásoknak, randevúzz, flörtölj, és meglátod a megfelelő időben a megfelelő embert sodorja az utadba a Sors.

Nyár végén és ősz elején úgy érezheted, hogy igencsak jól kezdenek alakulni a dolgok. A karrieredre fogsz koncentrálni, de az is megtörténhet, hogy egy másik városba vagy másik országba költözöl.

Egy különleges személlyel fogsz találkozik 2022 őszén, akivel egyedi és varázslatos pillanatokat élhetsz át. Kapcsolatotok kissé hevesen indulhat, de szép lassan stabil, nyugodt és kiegyensúlyozott kapcsolattá alakul. Az év vége felé akár már a házasság gondolata is felmerülhet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!