2022 Márciusi szerelmi és karrierhoroszkóp – Sokak élete megváltozik végre!

Kos havi horoszkóp
(március 21. – április 19.)
Itt az ideje, hogy egy új álmot mozgásba hozz! Március 1-jén egy gyönyörű újhold érkezik a remények és kívánságok 11. házába, ami energiával tölt fel, hogy megvalósítsd egyik legnagyobb vágyadat. A Merkúr 3-án egyenesbe fordul, így végre akadályok nélkül haladhatsz előre a karriereddel kapcsolatos törekvéseidben.
A szerelmi ágazatod is kiemelt szerepet kap, köszönhetően a március 16-i teliholdnak, amely a szívügyekben teljesen ínycsiklandó lehet számodra. Rájöhetsz, hogy mélyen beleszerettél valakibe, akivel eddig randiztál, vagy a pároddal úgy dönthetsz, hogy most van itt az ideje, hogy megpróbálkozzatok a babával. Ha nehéz időszakon vagy túl a szerelmeddel, ez fordulópont lehet. Bármi is történik, hallgass a szívedre.
A romantikától függetlenül egy váratlan pénzügyi lehetőség hullhat az öledbe, amikor a Jupiter és az Uránusz gyönyörű együttállásban áll március 17-én. Egy rejtett jótevő talán éppen akkor siet a segítségedre, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

Bika havi horoszkóp
(április 20. – május 20.)
A szakmai életed hihetetlenül elfoglalt lehet — valószínűleg eszedbe sem jut, hogy szabadságot vegyél ki! Március 1-jén újhold emeli ki a horoszkópod csúcsát, így ez kedvező pillanat egy új szakmai vállalkozás elindítására. Ez vonatkozhat egy üzleti lehetőségre, egy új karriercélra vagy egy előléptetésre irányuló pályázatra. A Merkúr március 3-án egyenesbe fordulva csatlakozik ehhez, és segít olyan szerződések vagy oktatási követelmények csiszolásában, amelyek segíthetnek e törekvés megvalósításában.
Március 16-án telihold világítja meg az otthoni világodat. A családoddal való érzelmi kapcsolatodnak köszönhetően nagyfokú örömöt élhetsz át. Valamelyik rokonod igazán csodálatos hírt jelenthet be! Személyes életed is felpezsdülést kaphat a március 17-én bekövetkező Jupiter-Uránusz során. A Jupiter kibővíti a vágyadat, hogy a legegyedibb módon fejezd ki magad. Ezen a napon jelentős jutalmat kaphatsz azért, mert önmagad vagy – talán egy egyéni vagy párkapcsolati álmod válik valóra.

Ikrek havi horoszkóp
(Május 21 – június 20.)
Az új dolgok megtanulását kozmikusan ösztönzik e hónap elején. Azon gondolkodsz, hogy újra iskolába mész? Függetlenül attól, hogy miben szeretnél elmélyedni, a március 1-jei újhold támogatni fogja mindezt, vagy bármelyiket. Az okos Merkúr március 3-án egyenesbe fordul, március 14-én pedig a 9. házba költözik, ami még nagyobb támogatást nyújt az esetleges tanulmányi törekvéseidhez. A hab a tortán, hogy a március 16-i telihold a gyönyörű elmédben való kiteljesedés érzéséről szól.
Március 17-én jelentős karrierfejlődés valószínűsíthető. A Jupiter, amely most a horoszkópod csúcsán áll, gyönyörű szögben áll majd az Uránusszal, a meglepetés bolygójával. Egy hirtelen kitüntetést vagy díjat kaphatsz — vagy hirtelen hírnévre tehetsz szert valamivel, amit csinálsz. A szerelmi életed ugyanilyen elbűvölőnek ígérkezik, és egész hónapban mély és átformáló lesz. A Vénusz, a Mars és a Plútó, akik mind az intimitás szektorodon keresztül mozognak, nem is akarnak mást.

Rák havi horoszkóp
(Június 21. – július 22.)
Pénzügyi áldás várhat rád a közeljövőben! A március 1-jei újhold a közös erőforrások 8. házában landol, ami nagyon jót ígér a költségvetésednek. Új befektetési döntést hozhatsz, amely szépen megtérül, vagy felvehetsz egy pénzügyi tanácsadót vagy új könyvelőt, aki segíthet javítani a pénzügyi helyzeteden.
A Merkúr március 3-án egyenesbe fordul a párkapcsolati szektorodban, mielőtt március 14-én a megosztott erőforrások zónájába lépne, ami lehetővé teszi, hogy a pároddal együtt gond nélkül hozzatok döntéseket a pénzügyeitekkel kapcsolatban. Március 16-án telihold is lesz a kereseti szektorodban, ami még több kielégítő hírt hozhat a pénzforgalommal kapcsolatban. Ha ez idő tájt szorongást érzel a pénzzel kapcsolatban, az hamarosan enyhülni fog! A Vénusz és a Mars is összeölelkezik március 16-án, mindkét bolygó a párkapcsolati szektorodban tartózkodik. Számíts arra, hogy szerelmi életedben a szenvedély és az izgalom lesz az úr! Egy jelenlegi kedvesed — vagy egy potenciális kedvesed — elérheti, hogy szeretve, megbecsülve és rendkívül kívánatosnak érezd magad. Mi többre vágyhatnál?

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!