2022. december 8. – Az év utolsó Teliholdja (az Ikrekben), a Hosszú Éjszaka Holdja – Izgalmas és sikeres időszak elébe nézünk!

Vegyél mély levegőt, gondolatban számolj el tízig, húzd ki magad, és vágj bele! Izgalmas időszak elébe nézünk, tele teljesítményekkel, tettekkel, sikerekkel, de felfokozott érzelmekkel is. Az év utolsó teliholdja különleges aspektust hoz létre a Mars retrográd jegyével, ezzel pedig próbára teszi a türelmünket. Azokat viszont, akik tudják, hogyan kell hasznosan várni, cselekedni amikor kell, és szépen, egészségesen tudatosítani, az univerzum bőségesen megjutalmazza.

2022 utolsó teliholdja december 8-án következik be, és ugyanazzal a kihívásokkal teli és intenzív erővel zárja az évet, mint amit az év folyamán gyakran tapasztaltunk. Ez a telihold a 16. fokra esik az Ikrek jegyében, és szembenállást hoz létre a Nyilasban lévő Nappal – ezáltal minden csillagjegyre hatással van, de elsősorban az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak szülöttjeit befolyásolja.

Az év utolsó teliholdját egyébként hideg holdként vagy a hosszú éjszaka holdjaként is nevezik, a népi kultúrában.

Ha azt hinnéd, decemberben végre hátradőlhetsz, és lassúra veheted a tempót, tévedsz. Az Ikrek jegyében alakuló idei utolsó telihold megmutatja, még mindig van mit tenni, min dolgozni. Bár kényelemre, békére, stabilitásra vágyunk, és mindezt meg is fogjuk kapni, előbb viszont meg kell teremtenünk magunknak az ezekhez szükséges feltételeket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X
error: Content is protected !!