2022.12.12: Megnyílik a megújulás kapuja, és a lehetetlen lehetségessé válik!

2022.12.12: Karmikus lehetőségek a napon, amikor megnyílik a megújulás kapuja, és a lehetetlen lehetségessé válik

2022.12.12-én megnyílik az év utolsó és legerősebb portálja, amely a tökéletességnek, egy szakasz lezárásának és egy másik kezdetének, a megújulásnak és legmélyebb vágyaink beteljesülésének a jelképe. Készülj fel erre a napra, és tudd meg, hogy használhatod fel ennek a különleges portálnak és a 12-es angyalszámnak az energiáját.

Nem véletlen, hogy a 12-es szám jelképezi életünk egy szakaszának befejezését az egymást ismétlő ciklusokban, amiknek során megpróbálunk folyamatosan fejlődni.
Ez a szám már az ókortól kezdve kiemelkedő jelentőséggel bír, numerológiai, matematikai, archetipikus és spirituális okokból egyaránt.

A 12-es az egyik leggyakoribb szám a numerológiában, a világ különböző kultúráiban és a mindennapi életben egyaránt. Az évet 12 hónapra osztjuk, az óra számlapján is 12 óra szerepel, 12 csillagjegy van (az európai és a kínai horoszkópban egyaránt), a keresztény hagyományban 12 apostolról beszélünk, ugyanakkor 12 izraelita törzsről és az iszlám is 12 imámot említ meg.

Most lehetőségünk van átgondolni azt a fejezetet, amit most lezárunk, függetlenül attól, hogy életünk milyen területén érezzük a leghangsúlyosabban ezt a lezárást. Lehetséges, hogy elérkezett az idő, hogy meghozzunk egy fontos döntést, vagy valamilyen válaszút előtt állunk. Lehet, hogy befejeztünk egy projektet, vagy elvesztettünk valamit, ami fontos volt a számunkra, és most itt az ideje továbblépni.

A 12-es szám ugyanakkor arra ösztönöz bennünket, hogy gondoljunk a közeljövőre, az új kezdetekre, az új utakra, amelyeken elindulunk. Nagyon fontos, hogy hallgassunk a lelkünkre és az intuíciónkra, így elkerülhetjük, hogy olyan utat válasszunk, ami ugyan előnyösnek tűnik, de úgy érezzük, nem nekünk való. Kulcsfontosságú, hogy legmélyebb belső értékeinkhez igazítsuk a sorsunkat.