2022.11.11. – Ezen a napon nyílik meg a legerőteljesebb mágikus kapu ebben az évszázadban!

2022.11.11. – Ezen a napon nyílik meg a legerőteljesebb mágikus kapu ebben az évszázadban!

A 1111 angyali szám, egy mágikus megnyilvánulási kapu, az ébredés és a tudatosítás szimbóluma a numerológiában. Hihetetlenül erős szám, és 2022. november 11-én különösen egyedi és hatalmas energiatöltetet jelent, hiszen magában foglalja az ismétlődő 2-es szám, valamint a 6-os energiáit is.

A 11-es mesterszám (angyali szám) ereje

Az ismétlődő számok, amelyeket mesterszámoknak vagy angyali számoknak neveznek, intenzív energiákkal töltenek fel, amelyek életünk bizonyos területein nyilvánulhatnak meg. A 11 ezek közül a legösszetettebb, mert az 1-es szám egyszerre nyitja meg az egyéni belső ébredés és a kollektív tudatosítás kapuját erős változási energiával és hosszú távú pozitív visszhanggal.

Mindannyian, bár személyes, egyéni mikrouniverzumot alkotunk, kapcsolatban állunk mindennel és mindenkivel, ami körülvesz bennünket. Ez az „együttlét”, mint kollektív hatalom, mint egyetemes igazság és közös energia, összetett rezgésként hat, amelyben minden egyén alakíthatja a maga életét. Külön világok vagyunk, de mégis EGYEK vagyunk.

A 11-es mesterszám rezgése személyes vagy kollektív változásokat jelent, amelyek generációs szinten is hatással vannak ránk. De az egyéni és kollektív energia valójában egyszerre van jelen benne.

Készülj fel tehát arra, hogy kapcsolatba lépj legmagasabb és leghitelesebb éneddel, hogy felfedezd, ki is vagy valójában, és mik a legmélyebb álmaid, mert a 11-es szám rezgése aktiválja azokat.

X