Az Újhold a Halak jegyében, 2021. március 13-án kel fel az égen, és gyengéd energiahullámokat küld minden csillagjegy felé. A lelkünk nyugodtabb lesz, mint valaha, miközben megpróbálunk egy szebb valóságot megálmodni és megteremteni. A következő időszakban össze kell hangolnunk a gondolatainkat, a cselekedeteinket és a szavainkat.

Abban a pillanatban, hogy lehunyjuk a szemünket, és elképzelünk egy jobb életet, a belső béke elárasztja a szívünket és az elménket, lelkesedést, inspirációt és munkakedvet érzünk, hogy megvalósítsuk a kívánt jövőt.

A Neptunusz és a Vénusz szintén fontos szerepet játszanak ezen a napon. Együttállásuknak köszönhetően olyan pozitív energiára számíthatunk, ami aktiválja a szívcsakrát, és segít, hogy eljussunk egy nagyobb és mélyebb szeretethez – ez lehet egy hozzátartozónk iránti szeretet, egy különleges személy iránt érzett szerelem, vagy akár önmagunk szeretete is.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy használjuk ki e két bolygó együttállását, hogy bevonzzuk a valódi és tiszta szeretetet az életünkbe, meggyógyítsuk a szívünket, és elsajátítsuk a teljes megbocsátás nehéz művészetét.

Most arra kell hallgatnunk, amit az elménk (és nem arra, amit a szívünk) diktál

Még ha a szívünk arra is ösztönöz minket, hogy cselekedjünk az érzéseink alapján, jobb, ha ezúttal megpróbálunk az elménkre hallgatni. Racionálisnak kell lennünk, és két lábbal a földön kell állnunk – különösen a nehéz helyzetekben, vagy ha valamilyen problémával nézünk szembe.

Az Univerzum tanácsa a számunkra: önmagunkban kell keresnünk a válaszokat, és nem magunkon kívül.

Itt az ideje kihasználni a Neptunusz, az intuíció és a belső hang bolygójának helyzetét. Tisztázzuk, pontosan mit is szeretnénk, és hagyatkozzunk a bölcsességünkre és az inspirációnkra. Mindannyiunk elméjének legmélyén ott rejlik az ősi bölcsesség – és ha elég türelmesen keressük, ez igazi kincset tárhat elénk, amikor végre megtaláljuk.

Ezt már olvastad?
Válassz egyet a 3 varázslatos kártyából, hogy megtudd milyen fontos üzenete van a jövőddel kapcsolatban!

Ez az Újhold a Halakban ideális alkalom arra, hogy befogadjuk ezt a mély, de elfeledett bölcsességet. Ki kell használnunk az alkalmat, hogy összhangba kerüljünk önmagunkkal, és végigmenjünk ezen az ismert, de elfelejtett úton, hogy megtaláljuk a keresett válaszokat.

A Halak Újhold ugyanakkor új perspektívákat kínál nekünk, és ennek köszönhetően a bonyolult párkapcsolati problémákat is megoldhatjuk. A Vénusz uralkodik a kapcsolataink fölött – különösen a múltbeli kapcsolataink fölött – a barátainkkal, családunkkal, a párunkkal és önmagunkkal.

Az Újhold megvilágítja a feszült kapcsolatok új és különböző aspektusait. A mély együttérzés és a feltétel nélküli szeretet segítségével megbocsátunk, és megoldjuk a problémáinkat.

Ne feledjük, hogy az élet nem egyenes vonal, hanem egy összetett spirál. Ennek következtében pedig folyton visszatérünk, és újraértelmezzük a múlt eseményeit. De valahányszor visszatérünk, mélyebben és jobban megértjük a dolgokat. Mindent más szempontból vizsgálunk, és hajlandók vagyunk megtanulni a leckéket.

Forrás: