A szeptember 2-án, a Halak jegyében felvirradó Telihold megadja nekünk azt a bátorságot, amire szükségünk van a változáshoz. Szinte még el sem kezdődik a szeptember, és máris részünk lehet egy nagyobb eseményben, amit érdemes kihasználnunk, mert elhozhatja az életünkbe azt, ami hiányzik belőle.

Szeptember 1-jéről 2-ára virradó éjszaka felragyog a Halak Telihold az égen. A Halak szelídsége és érzelmessége most hatással lesz ránk. Ugyanakkor az Univerzum a mi oldalunkon áll, ami az időnkkel való gazdálkodást illeti.

Az Uránusz együttállása a szeptemberi Teliholddal

Az Uránusz a változást és az átalakulást jelképezi, így kénytelenek leszünk elmélkedni a saját életünkön, hogy új perspektívára tegyünk szert a körülöttünk zajló dolgokról. A csillagok most arra ösztönöznek, hogy új megvilágításba helyezzük a dolgokat, hagyjuk, hogy az intuíciónk vezéreljen, és hogy olyan döntéseket hozzunk a jövőre vonatkozóan, amelyeket mi magunk megfelelőnek tartunk.

Az Uránusz teljes együttállásban lesz a Teliholddal, ez az esemény pedig lelki ébredést eredményez. Lehetséges, hogy már érezzük is magunkban ezt a hatalmas energiát, amely arra ösztönöz bennünket, hogy meglássuk és kihasználjuk az előttünk álló lehetőségeket, valamint az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat is. Most lehetőségünk lesz mindent teljesen új szemszögből megfigyelni.

A változások érzelmi szinten is érezhetők lesznek

Az érzelmi életünkre a Szaturnusz és a Vénusz lesz hatással, és ennek köszönhetően jelentős változásokat tapasztalhatunk a kapcsolatainkban.

Ebben az időszakban az a legfontosabb, hogy türelmet tanuljunk. Ha úgy érezzük, hogy nehezebb időszakot élünk meg partnerünkkel, ne siessük el a következtetéseket, és ne hozzunk hirtelen döntéseket.

Ezt már olvastad?
Válassz egy varázslatos kártyát a 4-ből, és ismered meg az Univerzum fontos üzenetét!

Itt az ideje, hogy leromboljuk a védőfalainkat, nyílt lapokkal játszunk, és mindent ködösítés nélkül megbeszéljünk. Mindig az a legjobb, ha őszintén kimondjuk, amire gondolunk, mert a párunk nem képes olvasni a gondolatainkban.

A Halak Telihold energiája a szabadság érzetét adhatja nekünk, ezért megtörténhet, hogy függetlenségre vágyunk. Ez most remek alkalom lehet arra, hogy megtanuljunk egyedül lenni, több időt tölteni önmagunkkal, újra felfedezzük magunkat, és megértsük, mire van szükségünk ahhoz, hogy valóban boldogok lehessünk.

Az Univerzum mellettünk áll, csak bíznunk kell önmagunkban, és meg kell valósítanunk azokat a változásokat, amikre szerintünk szükségünk van.

A szeptemberi Telihold erős érzelmeket hoz előtérbe

A következő időszakban erős érzelmeket élünk meg, ami az érzékenységünket és az empátiánkat illeti. Mindannyian kapcsolódni fogunk egymáshoz, és hatással leszünk egymás energiáira.

Az Univerzum tanácsa: Ha empatikus személyiség vagy, győződj meg róla, hogy előbb saját magadról gondoskodsz, csak azután segíts másoknak.

Forrás: