A november egy Ikrek Teliholddal és egy holdfogyatkozással zárul. Ugyanakkor a Merkúr hatása szorongást, bizonytalan érzelmeket és nyugtalanságot hoz a lelkünkbe.

Miután túléltünk egy intenzív energiákkal teli évet, mindannyian tudjuk, hogy a türelem a legjobb módszer a nehéz időkben. A Hold néhány jó lehetőséget hoz most az utunkba, de ehhez tudnunk kell, hogy kezeljük azokat a helyzeteket, amik most előttünk állnak. A következő időszakban változásokra számíthatunk a kapcsolatainkban és a pénzügyekben egyaránt.

A novemberi Telihold energiái

A november 30-i Telihold az Ikrek jegyében ragyog fel az égen, és meggyőz bennünket arról, hogy végre elrugaszkodjunk a múlt stagnáló ciklusaitól. A változékonyság, a cselekvés, a változás és a kommunikáció fontos témák lesznek ebben az időszakban.

A mostani cselekedeteink eldöntik, hogy folytatjuk-e korábbi hibáinkat, vagy egy jobb jövő felé haladunk. Az év lassan véget ér, és új kezdeteket hoz magával, tele áldásokkal. Az Univerzum a mi oldalunkon áll, csak lehetőséget kell adnunk neki, hogy segítsen, és megmutassa, pontosan milyen tervei vannak velünk kapcsolatban. A Telihold most segít, hogy ráhangolódhassunk az isteni energiákra.

Miután hónapokig megrekedtünk a rutinban, a Telihold most drasztikusan felgyorsíthatja a döntéshozatali folyamatokat. A körülöttünk lévő energiák hihetetlen mértékben megnövekednek, és így aktívak maradhatunk egészen a következő Teliholdig.

Ezt már olvastad?
Heti horoszkóp január 30. - február 5. – Pozitív változások elé nézel, szerencsés időszak következik sokak életében!

Minél merevebbek vagyunk, és minél jobban próbálunk ellenállni ezeknek az energiáknak, annál jobban szenvedünk az elkövetkező hónapokban. A rugalmasság a legjobb megoldás, ha ebben az időszakban hasznosítani akarjuk a Telihold energiáit. Most megtörhetjük a régi mintákat, és hátrahagyhatjuk a fájdalmas múltat.

Az Univerzum tanácsa: Az idő nem áll meg senki kedvéért. Ha nem haladsz előre, örökre megragadsz a múltban. Itt az ideje elfogadni mindazt, ami a múltban történt. Tanulj a tapasztalataidból, és vond le a tanulságokat. Vidd magaddal az emlékeidet, de haladj tovább az utadon.

A Telihold energiája megtanít néhány leckét, amelyek lehetővé teszik, hogy megszabadulj azoktól a falaktól, amiket magad köré emeltél. Ez lehetővé teszi, hogy szebb jövőt teremts magadnak, akadályok és falak nélkül. Csak akkor érheted el a saját magasabb és igazi énedet, ha az energia szabadon áramlik.

Forrás: