10:10-es portál, megnyílik az év egyik utolsó eseménykapuja 2022. október 10-én!

10:10-es portál, megnyílik az év egyik utolsó eseménykapuja 2022. október 10-én!

Október nemcsak asztrológiai szempontból érdekes hónap (több retrográd bolygó jelenlétével), ami sok meglepetést, az átalakulások felgyorsulását és lelki növekedést tartogat, hanem számmisztikai szempontból is, mert egy rövid időre megnyílik az év egyik utolsó portálja, a 10:10-es kapu.

Bár nem olyan erős, mint a 11:11-es portál, a 10:10-es portál egy numerikus vagy angyali frekvenciát képvisel, amely hatalmas potenciállal rendelkezik a lélek vágyainak kinyilvánítására, segít, hogy jobban megértsük lelkünk valódi küldetését, és azt a célt, amiért a világon vagyunk. A 10:10-es portál október 10-én következik be.

A 10:10 egy kettős szám, amely az 1-es és a 0-ás, két alapvetően különböző rezgésű szám ismétlődéséből jön létre, de amelyek együttesen növelik ennek a kapunak a jelentőségét.

Az 1-es új kezdeteket képvisel, változásokat, fokozott kreativitást, előrehaladást és sikert, de motivációt, inspirációt és a boldogságot is bevonzza. Az 1-es a cselekvés száma, ami arra inspirál, hogy aktívan megnyilvánuljunk, ugyanakkor hagyjuk, hogy az univerzum vezessen, és közben cselekedeteinken, gondolatainkon és hitünkön keresztül alakítsuk a saját sorsunkat.

X