Itt vagy most
vénusz asztrológia

A Vénusz retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében: ilyen hatással lesz a csillagjegyekre!

A Vénusz retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében: ilyen hatással lesz a csillagjegyekre!

A Vénusz retrográd mozgásban van, és ezzel hatást gyakorol mindenki életére! Az alábbi cikkből kiderül, hogy milyet!

vénusz asztrológia

Október 5-től a Vénusz a Skorpió jegyében retrográd mozgásba kezd. Köztudott, hogy az asztrológiában a Vénusz a szerelem, a mély érzelmek, a szenvedély és a kísértés bolygója, ami felforgatja az emberek életét, lássunk miként teszi ezt.

Víz elemű csillagjegyek

Pénzügyi szempontból a Skorpiók, Rákok és Halak remek időszakra számíthatnak, amely egész november 16-ig tart. Azonban párkapcsolati szempontból lehetnek nehézségek, amelyek megoldásra várnak, és ha ez nem következik be, könnyen szakítás, válás lehet a vége.

Tűz elemű csillagjegyek

Az Oroszlánoknak, a Nyilasoknak és a Kosoknak rendet kell tenniük az életükben. Örömteljes pillanatokban is lesz részük, de azért még azt fogják érezni, hogy nem érték el az igazi boldogságot, célt az életükben. A Nyilasok nehezebb időszakra készüljenek, a Kosok és Oroszlánok könnyebb helyzetben lesz párkapcsolati szempontból.

Levegő elemű csillagjegyek

Az Ikrek, Mérlegek és Vízöntők nyugtalan időszakra számíthatnak. A Vénusz arra ösztönzi őket, hogy tegyenek meg mindent a boldogságuk elérésében, küzdjék le az akadályokat. A következő hetekben olyan dolgok történhetnek, amelyek kihatással lehetnek majd az említett csillagjegyek emberi kapcsolataira.

Föld elemű csillagjegyek

A Bikák, Bakok és Szüzek más és más dolgot lesznek kénytelenek megtapasztalni. A Bikák egy sikeres üzletet köthetnek, de a pénzt csak késve fogják megkapni, akár 3-4 hónapot is várhatnak a megérdemelt jussukra. A Bakok azzal lesznek elfoglalva, hogy önmagukat keresik, ebben a segítségükre lesz a Vénusz. A Szűz csillagjegyűek pozitívan látják a jövőjüket, alig várják, hogy utazhassanak, új dolgokat tapasztalhassanak meg.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.09
    by admin on 2018-12-09 at 05:06

    “Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett