Itt vagy most

Valóra válik a kívánságod? Húzz egy tarot kártyát, és mindenre fény derül!

A negyedik tarot kártya: A Remete

Engedj magadnak sokkal több álmodozást, vagy bármit, amivel fellobbanthatod az érdeklődésedet. Vedd észre, mennyi inspiráló ember vesz körbe téged, mennyi inspiráló esemény történik körülötted. A legjobb pillanatban vagy az újdonsághoz, most valójában bármit elérhetsz. Csak idő kérdése, hogy a szerelmi vágyaid megvalósulhassanak. A Remete lapja szerint most minden a tökéletes rendjében halad, és hamarosan a legédesebb találkozásokban lehet részed. Vajon készen állsz a szerelemre? Ezen is érdemes mélyen elgondolkodnod.

Az ötödik tarot kártya: Az Ítélet

Az Ítélet tarot kártya szerint csupán néhány lépés választ el, hogy a korábbi adósságaidat letudhasd. Biztosan tudod, kinek és mivel tartoztál. Talán sosem kértél megfelelően bocsánatot. Amint megteszed, sokkal jobban érzed magad, és jobban érzi magát a másik fél is. Az is lehetséges, egy szívességgel, egy kedvességgel tartozol még valakinek. Hidd el, önmagában azzal nagyon boldoggá teszed, ha szívből jövő üzenetben köszönöd meg az ő szívességét. Ródd le az adósságokat mielőbb, önmagadért, a boldogságodért.

A hatodik tarot kártya: A Főpapnő

A Főpapnő lapja nagyon erős intuitív kártya. Talán egy látomásra, tisztánlátásra vágysz. Talán úgy érzed, mindent megtettél a célodért, és látni szeretnéd az eredményt. Akkor sincs még késő, ha esetleg nem jutottál még idáig. Ösztönösen tudod, hogyan használd a siker kulcsát. Ha a kérdésedre a szerelemre vonatkozott, akkor most pontosan tudni fogod, valójában mi áll a mögött, amit mások mondanak neked. Figyelj, és hallgass a megérzéseidre, nagyon sokat segítenek neked.

(via moon child)

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett