Itt vagy most

Valóra válik a kívánságod? Húzz egy tarot kártyát, és mindenre fény derül!

Vajon mit kívánsz? A tarot kártyákból kiderül, mikor válik valóra!

Valóra válik a kívánságod? Húzz egy tarot kártyát, és mindenre fény derül. Gondolj a vágyadra, a kérésedre, amit el szeretnél érni. A kártyákból kiderülhet, mikor valósulhat meg az álmod, vagy mit kell még tenned a megvalósításért. Nos, melyik kártyát húzod?

A tarot jósláshoz először is lazítsd el magad egy kicsit. Gyújthatsz gyertyát, füstölőt is, az még inkább segít a koncentrációban. Az előkészítést követően tedd fel magadban a kérdést, vagy gondolj a vágyadra, amit nagyon szeretnél elérni. Nézd meg a lapokat és képzeletben húzz egyet a gyönyörű tarot kártyák közül. Figyelj a belső megérzésekre, hagyd, hogy az érzetek irányítsanak. A jóslatot a kép alá görgetve találod.

tarot kártya jóslás jóslat

Az első tarot kártya: A Hold

tarot kártya jóslás A Hold nagyarkánum

A gondolataid erőteljesek, a legkeményebb drágakövekhez hasonlítanak, ha ezt a tarot kártyát húztad. Talán túlzottan is sok akaratot teszel a vágyad megvalósításába, pedig sokkal többet érhetnél el, ha elcsendesítenéd, ellazítanád az elmédet. A Hold azt jelzi, a kívánságod megvalósulhat, de még nem jött el a megfelelő idő ehhez. Még tenned kell, még több ötletre lesz szükséged, hogy a megvalósítás útjára léphess. Haladj lassan és átgondoltan, így érhetsz egyre közelebb a célhoz. Időnként tarts némi szünetet, ilyenkor önmagadra fordítsd a felszabadult időt. Adj időt a megvalósulásnak.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett