Itt vagy most

Valóra válik a kívánságod? Húzz egy tarot kártyát, és mindenre fény derül!

Vajon mit kívánsz? A tarot kártyákból kiderül, mikor válik valóra!

Valóra válik a kívánságod? Húzz egy tarot kártyát, és mindenre fény derül. Gondolj a vágyadra, a kérésedre, amit el szeretnél érni. A kártyákból kiderülhet, mikor valósulhat meg az álmod, vagy mit kell még tenned a megvalósításért. Nos, melyik kártyát húzod?

A tarot jósláshoz először is lazítsd el magad egy kicsit. Gyújthatsz gyertyát, füstölőt is, az még inkább segít a koncentrációban. Az előkészítést követően tedd fel magadban a kérdést, vagy gondolj a vágyadra, amit nagyon szeretnél elérni. Nézd meg a lapokat és képzeletben húzz egyet a gyönyörű tarot kártyák közül. Figyelj a belső megérzésekre, hagyd, hogy az érzetek irányítsanak. A jóslatot a kép alá görgetve találod.

Az első tarot kártya: A Hold

A gondolataid erőteljesek, a legkeményebb drágakövekhez hasonlítanak, ha ezt a tarot kártyát húztad. Talán túlzottan is sok akaratot teszel a vágyad megvalósításába, pedig sokkal többet érhetnél el, ha elcsendesítenéd, ellazítanád az elmédet. A Hold azt jelzi, a kívánságod megvalósulhat, de még nem jött el a megfelelő idő ehhez. Még tenned kell, még több ötletre lesz szükséged, hogy a megvalósítás útjára léphess. Haladj lassan és átgondoltan, így érhetsz egyre közelebb a célhoz. Időnként tarts némi szünetet, ilyenkor önmagadra fordítsd a felszabadult időt. Adj időt a megvalósulásnak.

A második tarot kártya: A Szeretők

Ha ezt a tarot kártyát választottad, valaki tudatosabb lehet, vagy ismeri az igazságot. Valaki elkötelezettebb vagy céltudatosabb lehet, mint a másik. Mindez csöppet sem probléma. A Szeretők lapja utalhat a legjobb barátokra és a szerelmi kapcsolatra is, akiknek sorsa befejezetlen tánchoz hasonlít. Ha ismerősen hangzanak ezek a mondatok, legyen szó a párkapcsolatról vagy az életed bármely más területéről, úgy tűnik, valaki szabadságra vágyik. Főként, ha te vagy ez a valaki.

A harmadik tarot kártya: Az Uralkodó

Nem kéne újra és újra ugyanazt ismételgetned, hiszen már többször is megtapasztaltad, ha ezt a tarot kártyát húztad. Azzal semmi gond, hogy a feladatokat végzed, ezért születtél, ezért rendeltettél, de fölösleges újabb energiákat fektetni abban, ami amúgy is működik, és halad a maga útján az életedben. Az Uralkodó lap szerint, ha párkapcsolatra vágysz, ne válj a szerelem rabjává. Tudatosan figyelj rá, hogy annyit és azt tedd a kapcsolatba, amennyit kapni szeretnél. A szerelem két emberen múlik, ugyanolyan arányban. Hiába tennél bele többet, ha a párod nem akarja ugyanezt.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett