Itt vagy most

Válassz magadnak sorskártyát és olvasd el az üzenetét!

sorskártyát
Légy türelemmel!
Te mindig hiszel magadban, soha nincsenek kételyeid. Mindent szívvel-lélekkel teszel annak érdekében, hogy egyre közelebb és közelebb juss céljaidhoz, hogy elérd az álmaid.
Neked ez a kártya azt súgja: légy türelmesebb, tanuld meg követni az élet saját áramlását. Ne siess, ne siettess! Ne feledd, az élet tökéletesen, a saját medrében, idejében zajlik. A munka szeretete, a bátorságod, kitartásod és lelkesedésed így is célhoz juttat!

sorskártyát
Tanulj meg elfogadni!
Az univerzumban minden egyensúlyban működik. Minden tett reakciót generál, minden cselekvés eredményt hoz. Ha szeretetet adsz, boldogságot, jólétet, beteljesülést kapsz, ha megengeded magadnak. Ez a lap arra emlékeztet téged: Tanulj meg elfogadni! Évek óta csak adsz és adsz, most eljött az ideje, hogy visszakapj valamit mindabból, amit Te adtál. Természetednél fogva jó ember vagy, itt az ideje, hogy végre olyan embernek lásd magad te is, aki megérdemli, hogy kapjon is, ne csak adjon. Hisz csak annyit fogsz kapni, amennyit elhiszel, hogy kaphatsz!
Legyen szép napod!

írta:Kiss Emese

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet – Csütörtök (2019.01.17.)
    by admin on 2019-01-17 at 04:05

    “Amit meditációval csak lassan, nagyon lassan érsz el, azt a mester egy jól időzített, váratlan üvöltéssel… mondjuk egy olyan helyzetben, amikor a tanítvány épp kérdez valamit, és erre a […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett