Itt vagy most

Válassz magadnak egy sorskártyát és olvasd el az üzenetét!

Válassz magadnak egy sorskártyát és olvasd el az üzenetét!

sorskártyát

Nézd csak meg ezt a 4 színes sorskártyát !

Gyönyörűek, ugye?
Én hirtelen választani sem tudok közülük, valahogy olyan sodró, szemkápráztató mindegyik, az ember csak bámulja, bámulja…
Ám, ha a nézelődés alatt az egyik mégis jobban megtetszik, mint a többi, ő a Te sorskártyád, üzenetet hordoz számodra.

Válassz és olvass!

sorskártyát
Higgy és hozz létre valami újat!
Lehetséges, hogy vannak pillanatok, mikor úgy érzed, semminek sincs értelme, minden megfeneklett, semmi sem sikerül, s nem tudod megvalósítani az álmaidat. Ez a lap arra hivatott, hogy emlékeztessen Téged, minden tevékenység, amit végzel, az életedet, saját valóságodat építi. Jó, ha nem felejted el: Te egy értékes, lelkes, szenvedélyes, bátor ember vagy, aki mindig eléri, amit akar.
Itt az ideje elgondolkodnod, és észrevenned, most tényleg eljött az idő: el kell indulni, és létrehozni valami újat! Most kell lépni az álmaid felé!

sorskártyát
Most élj!
Ha úgy érzed, elszomorít, ha a múltadra gondolsz, és szorongással tölt el, ha a jövődre fókuszálsz, akkor jusson eszedbe, hogy a múlt és a jövő csak emlékek és gondolatok kivetülése, s az egyetlen, ami tényleg van, az a jelen. A most. Az adott pillanat, amiben éppen vagy.
Ez a kártya most azt jelenti számodra, hogy a múltad csak múlt, már megváltoztathatatlan, már megtörtént. Azon viszont dolgozhatsz, ami a jelenben történik. Tégy mindent szeretettel, lelkesedéssel, s a jutalma nem marad el a jövőben. Minden mostani tetted egy-egy mag, mely csírázik, s növénnyé fejlődik a jövőben. Csak rajtad múlik, milyen lesz az a növény.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett