Itt vagy most

Válassz ki egy Holdat és olvasd el mit mond el Rólad!

Válassz ki egy Holdat és olvasd el mit mond el Rólad!

Válassz ki egy Holdat, és megfejtheted a rejtett gondolataidat, tulajdonságaidat!

Nézd meg figyelmesen az alábbi Holdról készült fényképet, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább tetszik neked, így megtudhatod, hogy mit rejt a tudatod legmélyebb rétege.

1. Telihold

Ha ezt a Holdtípust választottad, akkor rendkívül kreatív ember vagy. A környezet, amiben élsz, teli van csodával, meghittséggel, érzékiséggel. Jólelkű ember vagy, aki más emberben is a pozitívumot látja meg. Igyekszel segíteni a rászorulóknak, de néha túl sokat adsz más véleményére, ezért a jövőben jobban teszed, ha kissé magaddal foglalkozol.

2. Felhőbe burkolózó Hold

Energikus személy vagy, mindig mosolyogsz, nagy benned az életkedv. Erős személyiség vagy, akinek nagyon fontos a hűség, és ez leginkább igaz a családi, baráti kör tekintetében érvényesül. Egy jótanács: hallasd a véleményed, mondd ki, amit érzel, és ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert aki igazán szeret, az kitart melletted.

3. Holdkifli

Ha ezt a Holdformát választottad, azt jelenti, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott személy vagy. Tudod értékelni az élet apró örömeit, szeretsz a barátaiddal lenni, de az sem jelent gondot, ha egyedül kell némi időt töltened. Sok olyan rejtett tulajdonságod van, amelyet eddig még nem fedeztél fel magadba, ezért nyugodtan kísérletezz, lépj ki a komfortzónádból.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett