Itt vagy most

Válassz egyet az alábbi kártyák közül! Megtudhatod azt, hogy milyen ember vagy!

Válassz egyet az alábbi kártyák közül! Megtudhatod azt, hogy milyen ember vagy!

Vess egy pillantást ezekre a kártyákra, majd válassz ki egyet közülük! Megtudhatod azt, hogy milyen ember vagy!

Bökj rá arra a kártyára, amelyik a leginkább vonz téged, majd olvasd el a rád vonatkozó leírást, ami elárulja, hogy mit rejt a tudatalattid, és mik a céljaid az életben. A teszt elvégzésekor igyekezz nyugodt lenni, keress egy olyan szobát, ahol csend van, lélegezz mélyeket, és válassz ki egy kártyát.

1-es kártya

Melankólikus, kedves, szelíd természetű vagy. Szereted a szépet, és jól érzed magad, ha a kedvenc tárgyaid vesznek körül. A tradíciók és a múlt is fontos részét képezi az életednek. A kártya szerint az élet minden apró csodáinak tudsz örülni. Hamarosan valami új köszönt be az életedbe, amitől nem kell félned. Bátran nevezd a nevén a dolgokat.

2-es kártya

Imádod a kalandokat, az új tapasztalatokat. Merész és bátor vagy, erős személyiséggel rendelkezel, a jelentéktelen dolgokkal nem foglalkozol. Hűséges, megbízható, tiszteletreméltó ember vagy, sosem fogod elárulni a számodra fontos embereket. Szereted a kihívásokat, még a nehezeket is. A bátorságoddal erőt adsz másoknak.

  • Napi kártyavetés – Szombat (2018.11.17.)
    by admin on 2018-11-17 at 04:36

    [ O S H O ] “Mi elfelejtettük, hogyan kell várakozni; és ez szinte tragédia. Az egyik legértékesebb kincsünk a várakozás képessége; kivárni a megfelelő pillanatot. Az egész természet mindig a […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett