Itt vagy most

Válassz egy tarot kártyát. Megmutatja, mire számíthatsz!

Válassz egy tarot kártyát. Megmutatja, mire számíthatsz!

A tarot kártyákat bármikor megkérdezheted, ha épp döntési helyzet előtt állsz, vagy nem tudod, mit és hogyan tegyél, elbizonytalanodtál néhány kérdésben. A tarot ugyanis nagyon pontosan rávilágít az aktuális élethelyzetedre, és persze segítséggel, tanáccsal is ellát.

 

1. A Próféta

A tarot Nagyarkánum ötödik lapja, a Próféta. Üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy felépítsd magad, és rendszerezd az életedet. Mostanában a szabályokat követned jóval egyszerűbb, mint a döntési helyzeteket átlátni. Érdemes visszatalálnod a korábbi állapothoz, amikor jól és biztonságban érezted magad. A saját szabályaid, törvényeid talán túlzottan szigorúak, engedhetsz azokból, lazíthatsz egy picit az elvárásokon.

2. Az Akasztott

A tarot Nagyarkánumok sorában a 12. lap az Akasztott kártyája. Üzenete szerint, mostanában elakadhattál, nem tudod, merre kéne tovább haladnod. Minden választási helyzet többféle megoldást vetíthet eléd, viszont valójában egyik sem kristálytiszta. A legbölcsebben akkor teszel, ha nem döntesz gyorsan. Most mindenképpen érdemes még várnod egy kicsit. A helyzeted olyan, mint egy útkereszteződés, engedd el az előbb érkezőket. Az Akasztott ember függő helyzetéből egyedül nem tud szabadulni, ahogyan most te sem.

3.A Nap

A tarot Nagyarkánumok sorában a Nap a 19. kártyalap. Üzenete szerint végre megrázhatod magad, és megkönnyebbülhetsz, mert egy igazán nyugodt időszak elé nézel. Begubózhatsz a kellemesen meleg és puha takaródba, és csak lazíts, és élvezd a nyugalmat. Ez a mostani érzés felvillanthatja előtted a gyermek- vagy az egészen fiatalkorod meghatározó pillanatait, amikor örömmel és gondtalanul játszottál, vagy élted az életedet. Az elkövetkező időben pontosan ugyanilyen boldog percekben lehet részed.

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett