Itt vagy most

Válassz egy tarot kártyát és tudd meg, hogy mit üzen Neked!

Válassz egy tarot kártyát és tudd meg, hogy mit üzen Neked!

Nézd meg a lapokat, és képzeletben húzz egyet a gyönyörű tarot kártyák közül. Mielőtt döntenél, adj időt magadnak, nézd meg alaposan a képeket. Mit ábrázolnak, mit súgnak? Melyik tetszik a leginkább? Miután választottál, csak akkor görgess lejjebb a jóslatokhoz.

Az első tarot kártya: A Botok Ász

A változás szinte máris az ajtódon kopog, ha ezt a kártyát választottad. Történjen veled mostanában bármi, a legfontosabb, hogy ne ijedj meg, és ne állj ellen a változásnak. Előfordulhat, először inkább ijesztőnek tűnhet ez a változás, valamivel később jössz majd rá, hogy a lehető legjobb dolog történik veled. Talán te is azok közé tartozol, akik hajlamosak áldozatokat vállalni, és önmagukat kevésbé tartják értékesnek. A kártya üzenete szerint értékeld és szeresd magad sokkal jobban, hiszen számtalanszor kiérdemelted már az elismerést.

A megfelelő ösvényen haladsz, hogy végre az történhessen az életedben, amire hosszabb ideje vársz, és vágyakozol. Engedd meg magadnak a pihenést, ha lehetséges, az ünnepekre hangolódva is tölts egyedül minél több időt. A csend, a nyugalom átjárja testedet, lelkedet, így a következő, logikus lépést is könnyebben meg tudod tenni. Próbáld megérteni a jelen helyzetet, fejlődj és tanulj általa. Engedj el mindent, amire már nincs szükséged, szabadulj fel, hagyd szárnyalni a lelked.

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett