Itt vagy most

Válassz egy tarot kártyát és csodás választ kapsz!

Válassz egy tarot kártyát és csodás választ kapsz!

Vajon mit üzennek a tarot-kártyák erre az időszakra? Válassz egyet, és máris megtudhatod. Mielőtt döntenél, majd elolvasnád a tarot-kártyához tartozó szöveget, picit lazulj el, és figyelj befelé. Néhány mély levegővel könnyedén ellazíthatod a tested és az elmédet. Melyik lap vonz a leginkább? Vajon melyik közvetíti a számodra legfontosabb üzenetet?

Ha az első tarot-kártyát választottad: A Mágus üzenete

A tarot-kártya szerint a változás, az új kezdet lehetősége ott kopogtat az ajtódon. Bármi is legyen az, ne ijedj meg, hanem bátran élj vele, hiszen az életed is óriásit fordulhat. A változáshoz az első lépést neked kell megtenni, bármilyen félelmetesnek, veszélyesnek tűnik is. Ne hagyd, hogy a kétségek vagy a félelem megakadályozzon ebben. Olyan típus lehetsz, aki hajlamos mások érdekében és a saját rovására áldozatokat hozni. Ezúttal lehetsz egy picit önző, és mások helyett a magad boldogulására figyelj inkább.

Ha a második tarot-kártyát választottad: A Világ üzenete

Néhány nagyon fontos döntést kell meghoznod a közeli jövőben. Többféle lehetőséget is kaphatsz, ezért a választás biztosan nem lesz egyszerű. A saját világodat, a saját életedet te alakítod, ezért most jobb, ha nem kéred mások véleményét, tanácsát. Inkább meditálj vagy lazíts, és próbálj a megérzéseidre koncentrálni. Kérheted az angyalok segítségét is. Intuíciód, az angyalok a legjobb tanácsadók, érdemes hallgatnod rájuk.

Ha a harmadik tarot-kártyát választottad: Kelyhek kettes

A kártyalap önmagáért beszél. Két hattyú látható rajta, aki téged és a párodat szimbolizálja. A kapcsolatotok magasabb szintre emelkedhet, éppen ezért a közeli jövőben semmi sem lehet fontosabb, mint a társad. Töltsetek együtt minél több időt. Ha még egyedül élnél, akkor nagyon jó hírt tartogat a kártya számodra. Hamarosan elsöprő találkozásban lehet részed, végre azzal a társsal találkozhatsz, akire mindig is vártál, akivel boldog és tartós kapcsolatban élhetsz.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett