Itt vagy most

Válassz egy szívecskét, és mi eláruljuk, hogy milyen ember vagy!

6-os szív

Ha sárga, akkor vidámság, jókedv, örömök, boldogság. Mindig az élet szebb oldalát nézed, éles eszű vagy, gyorsan tudsz reagálni az eseményekre. Önzetlen, békeszerető ember vagy, akinek a helyén van a szíve.

7-es szív

Ez pedig az arany ragyogó színe. Szeretsz emberek társaságában lenni, partikat szervezni és jókat beszélgetni másokkal. Azonban ügyelj arra, hogy kiket engedsz magad körül, mert nem mindenki a barátod, aki rád mosolyog.

8-as szív

A rózsaszín szín olyan embert takar, aki gondoskodó, szeret adni, de azért kapni is. Minden emberben meglátod a jót. A legnagyobb problémád az, hogy megtaláld az önbizalmadat, légy erősebb és bátrabb. Szereted a szabadságot, ezért tegyél is lépéseket, hogy élvezhesd annak csodáit.

9-es szív

Ez pedig a fekete színű szív. Szereted a dicsőséget, a sikert, a hatalmat, ezért olyan emberekkel veszed körbe magad, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Számodra fontos a biztonság, és a belső világod értékei.

10-es szív

A fehérség mindent beborít. Szereted a tisztaságot, a rendet. Olyan vagy, akárcsak egy nyitott könyv, nem rejtegetsz semmilyen titkot, kiegyensúlyozott, stabil személyiséged van. Az egyetlen gondod, hogy hajlamos vagy a perfektcionizmusra.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett