Itt vagy most

Válassz egy mandalát és tudd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad!

Válassz egy mandalát és tudd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad!

A mandala spirituális szimbólum a buddhizmusban és a hinduizmusban, amely a világegyetemet reprezentálja. Manapság mandalának számít minden komplex geometriai alakzatokból álló ábra, amely az univerzumot hivatott jelképezni.

Érdekes módon a mandalák egy ember személyiségéről is sokat elárulhatnak. Válassz a 6 közül egyet, amely a leginkább megszólítja a bensődet és tudd meg, hogy mit mond el rólad.

1) Nagylelkűség és erkölcs

Nagyot álmodsz és mindig a legjobbra törekszel. A legtöbb embernek nehezére esik kiigazodni rajtad és ezzel valójában te sem vagy másképp. Keményen dolgozol, és mindig arra törekszel, hogy jobbá tedd a világot. Sajnos kevesen értékelik az erőfeszítéseidet.

2) Vonzerő és igazságosság

Egyszerűen örömödet leled abban, hogy másokon segíts. A felelősségvállalást és a becsületességet nagyon komolyan veszed. Jó ember vagy, aki másokat inspirál, és mindig fényesen ragyog mások szemében.

3) Ész és megfontoltság

A gondolataid és ötleteid briliánsak, nagyszerű elme vagy. Eléggé bele forduló vagy és szeretsz egyedül lenni és filozofálgatni, olvasni. Ettől függetlenül nagyon jól érzed magad a hasonszőrűek és azok társaságába, akik folyamatosan nyitottak új ismereteket szerezni. Mindig igyekszel az elképzeléseid szerint cselekedni, még ha mások nem is értenek veled egyet.

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett