Itt vagy most

Válassz egy mandalát és tudd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad!

Válassz egy mandalát és tudd meg, milyen meglepő dolgokat árul el rólad!

A mandala spirituális szimbólum a buddhizmusban és a hinduizmusban, amely a világegyetemet reprezentálja. Manapság mandalának számít minden komplex geometriai alakzatokból álló ábra, amely az univerzumot hivatott jelképezni.

Érdekes módon a mandalák egy ember személyiségéről is sokat elárulhatnak. Válassz a 6 közül egyet, amely a leginkább megszólítja a bensődet és tudd meg, hogy mit mond el rólad.

1) Nagylelkűség és erkölcs

Nagyot álmodsz és mindig a legjobbra törekszel. A legtöbb embernek nehezére esik kiigazodni rajtad és ezzel valójában te sem vagy másképp. Keményen dolgozol, és mindig arra törekszel, hogy jobbá tedd a világot. Sajnos kevesen értékelik az erőfeszítéseidet.

2) Vonzerő és igazságosság

Egyszerűen örömödet leled abban, hogy másokon segíts. A felelősségvállalást és a becsületességet nagyon komolyan veszed. Jó ember vagy, aki másokat inspirál, és mindig fényesen ragyog mások szemében.

3) Ész és megfontoltság

A gondolataid és ötleteid briliánsak, nagyszerű elme vagy. Eléggé bele forduló vagy és szeretsz egyedül lenni és filozofálgatni, olvasni. Ettől függetlenül nagyon jól érzed magad a hasonszőrűek és azok társaságába, akik folyamatosan nyitottak új ismereteket szerezni. Mindig igyekszel az elképzeléseid szerint cselekedni, még ha mások nem is értenek veled egyet.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett