Itt vagy most

Válassz egy keresztet! Ehhez kaptál áldást az égiektől!

Válassz egy keresztet! Ehhez kaptál áldást az égiektől!

Az első kereszt áldása

 

Az első kereszt áldása szerint pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Isten több nagyszerű dolgot is tervezett a számodra, csak még nem vetted észre azokat az életedben. Haladj továbbra is úton, amelyen elindultál, és hamarosan magad is látni fogod, megtapasztalhatod a földi világban is, ahogyan az életed, mint egy csodás virág kinyílik, és káprázatos színekben pompázik. A céljaidhoz az áldást megkaptad.

A második kereszt áldása

 

A második kereszt spirituális üzenete szerint a szívedben még lehet valami, amelynek megvalósulásához időre van szükség. Úgy tűnik, mintha elfelejtetted volna, mintha már nem emlékeznél arra, amit Istentől kértél. Ne add fel a reményt, Isten és az angyalok meghallgattak és támogatnak téged. Az Úr mindenkor hűséges az ígéretéhez. A vágyad a lehető legjobb időben valósul meg.

A harmadik kereszt áldása

 

A harmadik kereszt áldása szerint a szíved és Isten hangjára hallgatva teszed a dolgaidat, éled az életet, hited erőssé, állhatatossá tesz téged. Talán nem mindenkor érzed ezt az igazságot, mégis hidd el, ez pontosan így történik veled. Isten a védelmeződ, a neve pedig a legerősebb vár, amely támogat és irányít a spirituális utadon. Az áldást megkaptad, hogy elérhess mindent, amit csak szeretnél.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett