Itt vagy most

Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg, milyen izgalmas üzenete van számodra!

Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg, milyen izgalmas üzenete van számodra!

Ezek a csodaszép tarot kártyák különleges üzenetet rejtenek. Válaszd ki a legszebbet, és ismerd meg a neked szóló jóslatot. Mindent felfednek a lapok, amit ezúttal tudnod érdemes. Nos, melyik kártyát választod?

Nézd meg figyelmesen a gyönyörű kártyákat. Lazítsd el magad és engedd, hogy a tudattalanod válasszon. Csak a megérzésedre figyelj. Képzeletben húzz egy lapot, válaszd azt, amelyik – lényegtelen, milyen okból – a leginkább tetszik neked. Melyik kártyát választottad, és mit jósol ezúttal? Az üzeneteket lejjebb görgetve olvashatod el.

Az 1. kártya jóslata: Láss túl az illúzión

A kártyán a pillangó a külvilágot jelenti, amely folyton változik és mozgásban van, és ami valójában csupán illúzió. A pillangó mögött az arc a tudatosságot képviseli, amely befelé tekint és örökké való. A harmadik szem csakra lótuszvirága pedig a spirituális kibontakozást szimbolizálja. A kártya azt üzeni, hogy miközben éberen kitekintesz a való világba, figyelj befelé, önmagadra is. Amikor a külsőségekre fókuszálsz, hajlamos lehetsz az ítélkezésre. Ilyenkor kijelented, mi a jó és mi nem, vagy mit akarsz megtenni és mit nem. Éppen ez az ítélkezés tart téged az illúzió, az álom, a szokások vagy a saját mintáid csapdájában. Ne ragaszkodj a véleményedhez, lépj ki a megszokottságból. Amikor meditálsz és magadba tekintesz, akkor lelsz az igazságra. Óriási különbség húzódik ugyanakkor az álmok és a valóság között. A valóság kételkedést ébreszt benned, az álmok ugyanakkor nem engednek kételkedni. Pedig a kételkedés képessége az egyik legnagyobb áldás, amelyben részesülhetsz. Az illúzió nem létezik. A valóság létezik. Amit önmagadért teszel, az a valóság.

A 2. kártya jóslata: A Siker

A tarot kártyán egy férfi látható, amint a tigris hátán utazik, és világra szóló sikerét ünnepli. Amiért hajlandó voltál az élet kihívását elfogadni, máris, de legalábbis hamarosan magad is ünnepelheted a sikert. Oszd meg másokkal is a felhőtlen örömet, amit érzel, de az ünneplés közben se feledd, hol húzódnak a határok. Semmi esetre se szálljon a fejedbe a siker. A boldogság minden egyes cseppjéből újabb tapasztalatot meríthetsz. Élvezd ki és tartsd meg a lelkedben az üdítő pillanatokat, ezekből gyűjthetsz erőt magadnak a jövőben. Az élet hullámhegyek és hullámvölgyek sorozata. Időnként a csúcsra érsz, máskor a mélység ránt magával. Mindkettő tanít téged, ezért akkor is próbálj meg pozitívan előretekinteni, amikor épp az életed mélypontját éled. Nem lehetsz ugyanis minden percben a csúcson, hogy igazán értékessé váljon a siker, ahhoz a kudarcot is meg kell tapasztalnod. A mélyben gyűjtöd a legtöbb erőt ahhoz, hogy ismét talpra állhass, és újabb célokat hódíthass meg.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett