Itt vagy most

Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit tartogat számodra ez a hét!

3. Kártya – Mágus

Ez a hét az új kezdeteket jelenti számodra. A Bűvész azt jelképezi, hogy az összes erősségedet magasabb és jobb dolgokra fogod használni. Lelki, érzelmi és egyéb téren is. Ez egy olyan kártya, amely leggyakrabban új kezdeteket és nagy elvárásokat jelképez. Ennek az olvasása nagyon pozitív ómennel bír. Emlékeztet arra, hogy képesek vagyunk pozitív változásokat elérni az életünkben és a környező világban is, azáltal, hogy valóban megpróbáljuk azt.

Munka: Jelentős fejlődés következik be a munkád terén. Különösen akkor, ha kreatív munkát végzel, ez lesz az az időszak, amikor az alkotásaid komoly elvárásokkal találkoznak, és nagy dolgokat eredményezhetnek. Ha munkahelyváltásról lenne szó, akkor ez egy nagyon kedvező időszak lesz. Ha úgy gondolod, hogy már az összes lehetőséget kimerítetted, akkor tévedsz. Lehet, hogy arra van szükség, hogy néhány lépést megismételj és rátalálsz az igazira.

Szerelem: Ha egyedül vagy, akkor jobb, ha tudod, hogy valaki ugyanúgy keres téged, ahogyan te őt. Ne ülj otthon és várd, hogy az igazi bekopogtasson az ajtódon. Légy nyitott és elérhető, mert egy kiváló időszak következik számodra.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett