Itt vagy most

Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit tartogat számodra ez a hét!

2. Kártya – Igazság

Ez a hét az egyensúly megtalálásáról fog szólni. Az Igazság a karmával és az ok-okozati törvényekkel foglalkozik. Kijelenti, hogy minden esemény és minden ember összekapcsolódik. Fontos megjegyezni azonban, hogy nem minden a karma következménye, amivel meg kell küzdened. Előfordul, hogy egy hozzád közel álló ember helyzetébe ártod bele mélyebben magad, mintha csak a saját problémádról lenne szó. Ne hibáztasd magad feleslegesen.

Ez a kártya megkönnyíti a méltányosságot, az egyensúlyt és a harmóniát. Ha közvetlenül részt veszel valamilyen ügyben, ahol igazságosan kell dönteni, ne aggódj, a dolgok nagyobb mértékben a te javadat fognak szolgálni.

Munka: A munkát és a magánéletet egyensúlyban kell tartanod. Ha túl nagy hangsúlyt fektetsz az egyikre, hiányt szenved a másik. A legtöbb ember számára az egyikben egyszerűbb jobban teljesíteni, épp ezért érdemes a másikat ilyenkor nagyobb odaadással kezelni. Az egyensúly megteremtése elengedhetetlen a fejlődéshez.

Szerelem: Ha megkérdőjelezed, hogy te és a párod hosszú távon vajon együtt maradtok -e és ezt a kártyát választottad, akkor a válasz nagy valószínűséggel az, hogy nem. Másrészt, ha egyedül vagy, akkor ez az időszak az elhamarkodott elkötelezettségeké lesz. Légy egyértelmű azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél egy kapcsolattól, úgy nagyobb eséllyel fogsz rátalálni a megfelelőre.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett