Itt vagy most

Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit tartogat számodra ez a hét!

Válassz egy kártyát és tudd meg, hogy mit tartogat számodra ez a hét!

Mindannyian hasznát vesszük időnként némi útmutatásnak az életünkre vonatkozólag. A kártyavetés éppen egy jó módszer erre. Vess egy pillantást az itt lévő három tarot kártyára és válaszd ki azt, amelyik a leginkább megszólítja a lelkedet. Választásod segít abban, hogy megtudd, mi vár rád az elkövetkező hétben.

Készen vagy? Akkor húzz egyet és nézd meg a személyes iránymutatásodat!

1. Kártya – Kelyhek királynője

Ez a hét a teremtés ideje lesz számodra. A királynő a termékenységet és a növekedést szimbolizálja az élet minden területén. A Kelyhek királynője a tarot egyik szeretetteljes archetípusa. A szeretet, az együttérzés és a törődés szimbóluma magunk és embertársaink felé.

Általában női energiát jelöl, amely szilárd női támaszt jelent. Egy nő, aki az életedben van, vagy hamarosan megérkezik, nagy segítségedre lesz az életben. Arra is emlékeztet ez a kártya aminket, hogy önmagunkat is szeretettel és türelemmel kell, hogy kezeljük, Nem számít, hogy kik vagyunk, és éppen hol tartunk, mindannyiunkban vannak olyan értékek, amelyek méltóak a tiszteletre és a szeretetre.

Munka: A munkában a királyné általában egy szó szerinti nőt jelez, aki nagyon hasznos lesz számodra. Ez a nő általában világos hajú. A királynő arra is emlékeztetni akar minket, hogy próbáljunk minél több szeretettel fordulni a munkánk felé, legyen az akár egy gyári munka, ahol valamilyen tárgyat hozunk létre. Lásd meg a hasznosságot és a szépséget abban, amit létrehozunk.

Szerelem: A királynő nagyon pozitív kitartást sugároz kapcsolatok terén. Ha egyedül vagy és ezt a kártyát választottad, az nagyon jó jele annak, hogy hamarosan új románc bukkan fel az életedben. Az egyetlen gond, hogy könnyen ki lehet billenni az egyensúlyból a szerelem miatt, ezért légy nagyon figyelmes és igyekezz harmóniában maradni. Ne feledkezz meg életed egyéb színtereiről.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett