Itt vagy most

Válassz egy kártyát, és olvasd el, mit üzen Neked!

A kártyák, amik megváltoztathatják az életed. Válassz egy lapot, és olvasd el, mit üzen Neked!

Négy kártyát láthatsz az alábbiakban, válassz közülük egyet, amelyik első látásra a legszimpatikusabb számodra!

A kártyák, amik megváltoztathatják az életed. Válassz egy lapot, és olvasd el, mit árul el rólad!

Mivel a tudatalattid ösztökél a választásra, éppen ezért nagyon sok mindent megtudhatsz a belső tulajdonságaidról, és azzal kapcsolatosan, hogy mi vár rád az életben!

Ha az 1-es kártyát választottad:

Melankolikus, szelíd természetű ember vagy. Nagyon fejlett a szépérzéked, és akkor érzed magad a legjobban, ha kedvenc tárgyaid, és szeretteid vesznek körbe. Fontos számodra a múlt, és a hagyományok. Képes vagy a kis dolgokat is értékelni, úgy tekintesz az életre, mint egy ajándékra.

Nagyon fontos számodra a biztonságos, és kiegyensúlyozott élet. Általában hallgatag személyiség vagy, és most úgy tűnik eljött az ideje, hogy nevén nevezd a dolgokat.

Ha a 2-es kártyát választottad:

Szereted a kalandokat, az új dolgokat, az élet izgalmas történései érdekelnek leginkább. Nagyon erős jellem vagy, bátran kiállsz az igazad mellett. Nem szereted, ha valaki csak játszik veled, és nem vesz komolyan. Hűséges, és megbízható személyiség vagy.

Az élet kihívásaitól nem hátrálsz meg, sőt, szereted az új dolgokat ígérő, eredményes feladatokat. A bátorság nagyon dicséretes, de az emberek kíváncsiak az érzékenyebb oldaladra is.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

3 thoughts on “Válassz egy kártyát, és olvasd el, mit üzen Neked!

  1. ÓÓóóó… 😉 😀

Comments are closed.

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett