Itt vagy most

Válassz egy kártyát és nézd meg, hogy mit üzen számodra!

3-as Kártya

Miközben mások állandóan mérgelődnek valamin, te teljes harmóniában vagy önmagaddal és általában a kedvenc dalodat dúdolod. Nyugodtságod és melegséged a körülötted lévő emberekre is kihat.

Éppen egy változáson mész keresztül és hamarosan látni fogod, hogy kizárólag jót hoz neked. Lesznek kisebb-nagyobb hullámvölgyek az utadon, de te olyan kiegyensúlyozott vagy, hogy ezekkel játszi könnyedséggel megbirkózol majd.

4-es Kártya

Nyugodt és megfontolt ember vagy, aki nagyon mély érzelemvilággal rendelkezik. Szeretsz egyedül lenni, de ez nem tart vissza attól, hogy élvezd a jó társaságot. Nagyon érzékeny, könyörületes és hűséges típus vagy.

Ez a kártya azt mutatja, hogy több támogatásra és biztonságra vágysz, mivel gyakran egyedül utazol az élet tengerén. Ne félj tovább lépni. Fel fogod ismerni az alkalmat a változtatásra és meg fogod látni mindazt a szépséget, amit megérdemelsz.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.14
    by admin on 2018-12-14 at 03:04

    “Csak nézz körül! Nézz bele egy gyermek szemébe, nézz a szerelmed, az édesanyád vagy a legjobb barátod szemébe… vagy csak ölelj át egy fát! Próbáltál már valaha […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett