Itt vagy most

Válassz egy kártyát és nézd meg, hogy mit üzen számodra!

Válassz egy kártyát és nézd meg, hogy mit üzen számodra!

A teszt elkezdéséhez lazulj el, végy egy mély levegőt, hunyd be a szemed egy kis időre. Majd nyisd ki, pillants rá a kártyákra és válassz egyet, amelyik a leginkább megragadja a figyelmedet. 

A kártyák nem csak a személyiségeddel, de a jelen életutaddal kapcsolatban is üzenettel szolgálnak számodra. Ne feledd, csak akkor működik, ha valóban azt választod, amely a leginkább szól a lelkedhez.

1-es Kártya

Olyan típus vagy, aki szereti ráérősen intézni a dolgokat és értékeli az élet apró örömeit is. Emellett nem veted meg a nagy kalandokat sem.

Valami új dolog érkezik az életedbe és bár alapvetően a biztonságot kedveled, nagyon örülni fogsz ennek a történésnek. Mint a tavaszi virágzás, úgy fog ez a bizonyos dolog kibontakozni.

2-es Kártya

Kedveled az érdekes kihívásokat és az sem zavar, ha nagyon nehezen megvalósítható dologgal találod szemben magad. Folyamatosan olyan érzésed van, mintha valami csodálatos dolog várna rád és végeredményben igazad is lesz.

Haladj tovább kitartóan és nem fogsz csalódni. Minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz. A bátorságod nem csak számodra hasznos, de másoknak is inspiráló. A gyengébb oldaladat sem szégyen néha megmutatni.

  • Napi kártyavetés – Szombat (2018.11.17.)
    by admin on 2018-11-17 at 04:36

    [ O S H O ] “Mi elfelejtettük, hogyan kell várakozni; és ez szinte tragédia. Az egyik legértékesebb kincsünk a várakozás képessége; kivárni a megfelelő pillanatot. Az egész természet mindig a […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett