Itt vagy most
tarot joslas Egyéb Tarot 

Válassz egy kártyát! Erre a jóslatra van most a leginkább szükséged!

Válassz egy kártyát! Erre a jóslatra van most a leginkább szükséged!

Milyen jóslat vár rád a héten? Húzz egyet képzeletben a gyönyörű kártyák közül, és egészen izgalmas üzenetet ismerhetsz meg. Felkészültél a játékra? Akkor melyik kártyát választod, és vajon mi az, ami ebben a pillanatban hiányzik az életedből? Mit kell tenned, hogy újra teljes legyen az életed?

Néha érezheted azt, hogy valami hiányzik az életedből. Lehet, csupán némi lökésre vagy inspirációra, egy jó ötletre, motivációra lenne szükséged a továbblépéshez. Ezek a gyönyörű kártyák éppen ebben segítenek neked most. Nézd meg tehát a lapokat, és közben figyelj a belső hangokra, a megérzésedre. Vajon melyik tetszik a legjobban, melyik áll hozzád a legközelebb? Melyiktől várhatsz inspirációt a közeli jövőre vonatkozóan? Képzeletben húzz egy kártyát, majd olvasd el a jóslatot!

kártya jóslás

Az első kártya jóslata

A kártya üzenete szerint itt az ideje, hogy változtass a barátaidon. Könnyen lehet, akadnak közöttük, akik inkább csak elszívják az energiádat, mintsem töltenének és segítenének téged. Valószínűleg belül, a lelked mélyén pontosan tudod mindezt, és megérett benned az elhatározás, csak féltél megtenni a szükséges lépést. Hidd el, sokkal jobbat érdemelsz. Ne félj a változástól, téged szolgál. A jóslat pozitív fordulatot ígér neked. Ugye, már nem is tűnik annyira félelmetesnek? Vágj bele az álmok megvalósításába, a saját életedet te magad alakítod és formálod.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett