Itt vagy most

Válassz egy kártyát az ötből, és tudd meg milyen üzenete van számodra!

3. Kártya

Néha rádöbbensz arra, hogy egyetlen igaz barátod, nem más, mint önmagad. Tudatosul benned az a tény, hogy az egyedüllét nem olyan borzasztó, hiszen emberekkel körülvéve is érezhetjük magunkat sokszor egyedül. Bárki a közeledben szerencsésnek érezheti magát, hogy vagy neki, hiszen a te küldetésed a földön, isteni küldetés. Mindig a figyelem középpontjában állsz és minden helyzetet a magad előnyére tudsz fordítani. Észrevétlenül be tudsz férkőzni mások mindennapjaiba, a nélkül, hogy tudatosulna ez bennük. Teljes harmóniában élsz magaddal, és ebből az állapotból semmi nem zökkenthet ki. A visszautasításoktól sem riadsz vissza. Jó lelked van tele érzelmekkel. Erős ember vagy, aki mindig bevonzza magának a sikereket. Szerető emberekkel vagy körülvéve, akik óvnak téged. Erőt kértél az élettől és nehézséget adott számodra, hogy erősebb légy. Értelmet kértél, és az élet problémákat adott számodra, hogy megold azokat. Erős személyiségednél fogva megnyerhetsz minden csatát az életben, átlépve saját korlátaidat.

4. Kártya

A negyedik kártya jóslata szerint bölcsességednek, gyorsaságodnak köszönhetően végre kézzelfogható az előrelépés az életedben. Minden, amit szerettél volna megvalósítani, hamarosan valóra válik. A kártya ugyanakkor arra is figyelmeztet, ne légy túlzottan magabiztos, ne szálljon a siker a fejedbe, és ne értékeld túl a képességeidet. Annak ellenére, hogy nagyon tehetséges ember vagy, a te energiáid is végesek. Kérj segítséget bátran, amikor csak szükségét érzed, és ne feszítsd túl a határokat.

5. Kártya

Szeretnéd helyre billenteni a mérleg nyelvét csak szép dolgokkal az életben. Szeretnél egy boldog ember lenni valaki oldalán, aki teljes mértékben megérdemel téged. Szeretsz kitűnni, és megmutatni a környezeted számára, hogy mire vagy képes, még ha akadályokat is kell leküzdened. Tudod, hogy ki tart ki melletted, kinek kell segítened, és azt is, hogy ki szeret téged igazán. Megtanultad, hogy semmi sem tart örökké, és jótét helyébe nem mindig kapsz jót. A kudarcok megtanítottak olvasni a sorok között. A könnyeidet letörlöd, de az emlékeket nem mindig sikerül kitörölni.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett